Kemal Gödeneli güven tazeledi

Kemal Gödeneli güven tazeledi

Türkiye Kızılay Derneği Konya Şubesi'nin Olağan Genel Kurulu Dergah Otel'de, üyeler ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

 Yapılan oylama sonucu Türkiye Kızılay Derneği Konya Şube Başkanlığına Kemal Gödeneli yeniden seçildi. Genel Kurulun açılış konuşmasına yapan Türkiye Kızılay Derneği Konya Şube Başkanı Kemal Gödeneli, Kızılay Konya şubesinin bugüne gelmesine katkı veren herkese teşekkür ederek, "Tüm toplumu kucaklayan ve toplumunda kucakladığı, ulusal ve uluslararası düzeyde saygınlığı ve  hizmet kalitesini sürekli geliştiren bir insanı yardım kuruluşu olarak gösterdiğimiz çabada bizi yalnız bırakmayan çalışanlarımıza, yardımseverlerimize ve Konya halkına teşekkür ediyorum. Bugün Türkiye'nin nezih kurumlarından olan Kızılay, Türk halkının eseridir. Her koşulda,  her yerde ve zamanda muhtaç, korumasız insanlara yardım etmeye devam edeceğiz. Kızılay hastanemizi büyütüyoruz. otopark üzerine 4 bin metre kare alan üzerine yeni hastane inşaatına başlayacağız. Kızılay camisi ve onun yanındaki arsa üzerine de altışar katlı iki tane iş hanı yaptıracağız.

Suriyelilere geniş miktarda gıda yardımı yapıyoruz. Bunun yanında bayanlara meslek edindirme kursları açacağız. Bundan sonra yardım faaliyetlerimiz ve öğrenci burslarımız devam edecektir" dedi. Türkiye Kızılay Derneği Genel Müdürü Dr. Mehmet Güllüoğlu da, "Konya'dan başlayıp Türkiye genelinde soğuktan ve açlıktan hiç bir insanın ölmediği bir Türkiye için çalışıyoruz. Suriyelilerin yardımına koştuğumuz gibi, ihtiyaç sahibi olanlara koşuyoruz. Sadece ülkemizde değil, dünyanın birçok ülkesinde bunu yapıyoruz.  Konya'daki hayırseverlerin İyilik Halkasını başka illere yaymak gerekir.  Üye sayımızı çoğaltmamız gerekir.  insanların girip çıktığı bir derneğiz. Hedef bin üye olmalıdır. Dünyanın birçok ülkesinde açlıktan ölen insanları ve çocukları gördüm. Savaş ortamlarına gittik. Zorda kalan çok insan var. Bu insanlara her ortamda yardımda bulunmak için Kızılay ve Kızılaylı olmak önemlidir. Memleketimizi temsil etmeye çalışıyoruz. Bugün Konya şubemiz çalışanlarıyla ve Konyalı yardımseverlerimizle örnek bir şubedir. Başta yardımseverlerimize ve çalışanlarımıza ve Konya halkına teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. Seçimde Kemal Gödeneli, 228 üyenin 117'sinin katıldığı genel kurulda 106 üyenin oyunu alarak yeniden başkan seçildi. Yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: Ramazan Çalışkan, Sadık Yaşa, Fikret Mutafoğlu, Ömer Kamışçıoğlu, Ali Rıza Bilgin ve Nami Turhan'dan oluştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.