Kazanç helal olmalı

Kazanç helal olmalı

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Konya Şubesi’nin ve Eminevim Bölge Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği ‘Ev Almanın En Kolay Yolu’ adlı tanıtım programı gerçekleştirildi

Anemon Otel’de gerçekleşen programa ASKON yönetim kurulu üyeleri ve Eminevim Bölge Müdürlüğü’nden yetkililer katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan ASKON Şube Başkanı YakupYıldırım, kuruluşları olarak ‘haklı zenginlik’ sloganıyla yola çıktıklarını anlatarak, “Eminevim’le yollarımızın kesiştiği nokta haklı ve helal kazanç. Onlar sayesinde vatandaşlarımız artık haklı ve helal kazançla ev sahibi olabiliyor. ASKON, ülkemizin ve dünyamızın adalet temelinde yeniden şekillendirilmesi için haklı zenginlikler üreten bir kuruluştur. Üyelerinin kurumsal altyapılarını güçlendiren, üyeleri arasındaki sosyal, ticari ve milli şuuru geliştiren, aynı misyonu paylaşan ulusal ve uluslararası kuruluş ve müteşebbislerle sağlıklı ilişkiler kuran, iş çevrelerinin yararlanmasını sağlayacak platformlar ve fırsatlar oluşturan, işbirliği alanları ve projeleri üreten, ülkemiz ekonomisi ve müteşebbislerinin ulusal ve uluslararası alanda en güçlü ve ilk akla gelen temsilcilerinden olan, hayata bakış açısıyla ahlak ilkelerini önceleyen etkin bir kuruluştur” dedi.

İŞ KURMAYA DA YARDIMCI OLUYORLAR

Eminevim Bölge Müdürü Sadık Sağol da, insanları krediye bulaşmadan ev sahibi ettiklerini ifade ederek, “İnsanlığın değişen ihtiyaçlarını göz önünde bulundurup, ona göre hizmet vermeye çalışıyoruz. Finansal açıdan dışa bağımlılığı azaltmanın gayretleri içerisindeyiz. Eminevim birden fazla sektörde hizmet veriyor. 1991 yılında İstanbul Ümraniye' de, güzel bir dayanışma örneği olan altın günü sistemini; ilk ve profesyonel olarak otomobil alımına uygulamıştır. Bu sistem değişik gelir grubunda bulunan insanlar arasında bir denge oluşturmuştur. Küçük birikimler ekonomiye kazandırılmıştır. Sosyal yönüyle insanlar arasında bir destek mekanizması oluşturmuştur. Temel ilke ve değer olarak güven ve dayanışmadan taviz vermeyen Eminotomotiv ve Eminevim, o günden bu güne yaklaşık 60 bin aileyi, otomobil ve ev hayaline kavuşturmuştur. Bunun yanında nice insanımızın iş kurmasına yardımcı olmuştur. Var olma nedenimiz, konfor olmaktan çıkıp asıl ihtiyaçlardan olan otomobil ve ev alımını kolay hale getirmektir. Eminevim olarak hayalimiz ‘ev almak isteyen herkesin uğrayacağı ilk adres’ olmaktır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.