Kazalardan Ders Aldı, Çalışanlarına İş Sağlığı Güvenliği Semineri Düzenledi

Kazalardan Ders Aldı, Çalışanlarına İş Sağlığı Güvenliği Semineri Düzenledi

Soma’da yaşanan maden faciası ve İstanbul'daki asansör kazası ardından harekete geçen Çelikler Grup, Mardin Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü binasında yaklaşık 150 işçi çalışanına iş sağlığı güvenliği semineri düzenledi....

Soma’da yaşanan maden faciası ve İstanbul'daki asansör kazası ardından harekete geçen Çelikler Grup, Mardin Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü binasında yaklaşık 150 işçi çalışanına iş sağlığı güvenliği semineri düzenledi.

Çelikler Grup kurucu ve yöneticisi Gökhan Çelik öncülüğünde geçekleştirilen seminer için Ankara’dan gelen özel bir firma tarafından işçilere iş güvenliği konusunda bilgi verildi. Mardin'de gerçekleştirilen seminerde konuşan Çelikler Grup Yöneticisi Gökhan Çelik, daha sağlıklı ve güvenli bir yaşam diyebilmek için bütün çalışanları sağlık kontrolünden geçirip, verimliliğin artması ve iş kazalarının önlenmesi için böyle bir seminer düzenlediklerini söyledi.

Mardin'de bir ilki gerçekleştirdiklerini belirten Çelik, ”Öncülüğünü yapmış olduğumuz bu seminer verimliliği artıracaktır, her bir iş kazası bizim eksikliğimizdir, toplum olarak, birey olarak duyarlı olmalıyız. Geçmişte Soma’da yaşanan maden faciası ve en son olarak İstanbul'daki asansör kazasından kendimize bazı dersler çıkardık. Kendi çalışanlarımızı bilgilendirmek için iş güvenliği eğitim semineri düzenledik. Yaklaşık 150 çalışanımızı eğitime tabi tuttuk. Bu eğitimler işçilerimizin can güvenliği için önemlidir.” dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.