Kazalarda 5 Ölü 11 Yaralı

Kazalarda 5 Ölü 11 Yaralı

Yurdun çeşitli bölgelerinde meydana gelen kazalar-Sürekli güncel-

Sakarya'da trafik kazası: 2 ölü, 1 yaralı
Kamyonetle çarpışan otomobildeki baba ve oğlu öldü, kamyonet sürücüsü yaralandı
Sakarya'nın Akyazı ilçesindeki trafik kazasında 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
Adayolu Osmanbey sapağı mevkisinde, Ormanköy istikametine giden İsmail Ürkan yönetimindeki 54 HS 350 plakalı otomobil, ters istikamette ilerleyen Nazım Öz (45) idaresindeki 07 S 4950 plakalı kamyonetle çarpıştı.
Çarpışmanın etkisiyle hurdaya dönen otomobilde sıkışan sürücü İsmail Ürkan ve babası Hasan Ürkan (62) kaza yerinde hayatını kaybetti.
Hafif yaralanan kamyonet sürücüsü Öz, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Akyazı Devlet Hastanesine kaldırıldı.
İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saatlik çalışması sonucu araçtan çıkarılan baba ve oğlunun cesetleri, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Akyazı Devlet Hastanesinin morguna gönderildi.
Kaza yerine gelen baba ile oğlunun yakınları sinir krizi geçirdi.

Kadirli'de traktör devrildi: 1 ölü, 1 yaralı
Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde traktörün devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Yenigün köyünde evden tarlaya gitmekte olan Ahmet Düldül'ün (31) kullandığı 80 KU 497 plakalı traktör, Ziyaret mevkisinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada sürücü hafif yaralanırken araçta bulunan eşi Tuğba Düldül ise ağır yaralandı.
Ambulansla ilk olarak Kadirli Devlet Hastanesine kaldırılan, daha sonra da Osmaniye Devlet Hastanesine sevk edilen Tuğba Düldül tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Bursa'da otomobil devrildi: 2 ölü, 3 yaralı
Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde otomobilin devrilmesi sonucu 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, İrfaniye köyünden Bursa yönüne giden Yücel Seymen'in (26) kullandığı ''16 85 Umutcan'' özel plakalı otomobil, Balabancık köyü yakınlarında ağaca çarparak devrildi.
Sürücü Yücel Seymen ile otomobilde bulunan Halim Sevim (38) kaza yerinde hayatını kaybetti. Mustafa Tuğrul (42), Selahattin Aygül (38) ve Oğuzhan Aygül (35) yaralandı.
Diğer araçların sürücüleri ve köylüler tarafından araçtan çıkarılan yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince yapılan müdahalenin ardından Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.
Cesetler, cumhuriyet savcısının incelemesinden sonra Bursa Adli Kurumuna gönderildi.
Bu arada, kaza yerine gelen sürücü Yücel Seymen'in babası Ali Seymen, ''Oğlum ben sana gitme demedim mi? Niye beni dinlemedin? Şimdi ben ne yapacağım, annene ne diyeceğim?'' diye gözyaşı döktü.


Yayladağı’nda polisleri taşıyan minibüs devrildi
6 polis çeşitli yerlerinden yaralandı

Hatay’ın Yayladağı ilçesinde polisleri taşıyan minibüsün kaza yapması sonucu 6 polis memuru yaralandı.
AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, çadır kentlerdeki nöbetleri biten polisleri taşıyan Ziya Çınar yönetimindeki 31 A 6255 plakalı polis minibüsü Yayladağı-Samandağ karayolu Ağrımaz mevkisinde çiğ nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. 
Yol kenarındaki duvara çarptıktan sonra devrilen minibüs içerisinde bulunan 10 polis memurundan 6’si yaralandı.
Çevredeki vatandaşların yardımıyla ve kendi çabalarıyla dışarıya çıkartılan polis memurları Ziya Çınar, Müjdat Dağ, Osman Yıldırım, Onur Sönmez, Ali Akçin, Kadir Tahtekin polis araçları ve ambulanslarla götürüldükleri Yayladağı Sağlık Ocağında yapılan ilk müdahalenin ardından Antakya Devlet Hastanesine kaldırıldı. 
Kaza yerine yerine gelen Kaymakam Tolga Polat ve İlçe Emniyet Amiri Salih Karakaş, yaralıların araçlara bindirilmesi konusunda yardımcı olurken, kısa süreli trafiğin kapanmasına neden olan polis aracı, vatandaşların yardımıyla yol kenarına alındı.
Antakya’ya giderlerken kaza yaptıkları belirtilen polis memurlarının sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.