Kazalarda: 11 ölü, 48 yaralı

Kazalarda: 11 ölü, 48 yaralı

Yurdun çeşitli bölgelerinde meydana gelen kazalar ( Sürekli Güncel)

Dörtyol'da trafik kazası: 1 ölü
Hatay'ın Dörtyol ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü.
Edinilen bilgiye göre, Özerli Mahallesi Eski Payas Caddesi'nde, Mehmet D. (35) idaresindeki 31 VT 703 plakalı kamyonet, aynı yöne gitmekte olan Gökhan Soylu'nun (19) kullandığı 31 VS 115 plakalı motosiklete çarptı.
Kazada yaralanan ve Dörtyol Devlet Hastanesine kaldırılan motosiklet sürücüsü Gökhan Soylu, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Azerbaycan'da trafik kazası: 4 ölü, 3 yaralı
 
İki Türk öğrenci öldü


Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de meydana gelen trafik kazasında 4 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Azerbaycan Milli Bankası'nın önünde bu sabah meydana gelen trafik kazasında, taksi ile halk otobüsünün çarpışması sonucu Türk Dünyası İşletme Fakültesi'nde okuyan Burhan Berat Çelik (24) ile Alihan Sarıtürk (21) adlı Türk öğrencileri öldü.
Trafik kazasında, taksi sürücüsü Ramin Valiyev (33) ile araçta bulunan Aysel Memmedova (22) adlı kız öğrencinin de kurtarılamadığı belirtildi.
Takside bulunan iki Türk ile bir Azerbaycan kökenli öğrencinin de yaralandığı kaydedildi. Yaralı öğrencilerin Musa Nagıyev hastanesine kaldırıldığı ifade edildi.
Türkiye'nin Bakü Büyükelçisi Hulusi Kılıç, hastaneye gelerek, başhekim ve yetkililerle görüştü. Kılıç, hayatını kaybedenleri evlatları gibi gördüğünü, Türkiye ve Azerbaycan vatandaşları arasında fark görmediklerini belirterek, ''Türk milletinin başı sağ olsun'' dedi.
Eğitim Müşaviri Halis Koyuncuoğlu ve büyükelçilik yetkilileri, cenazelerin Türkiye'ye gönderileceğini ve ailelerine teslim edileceğini ifade ettiler.

Denizli'de halk otobüsü ile minibüs çarpıştı: 11 yaralı
Denizli'de halk otobüsü ile yolcu minibüsünün çarpışması sonucu 11 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Hasan Yiğit (22) yönetimindeki 20 M 0274 plakalı yolcu minibüsü, Denizli-İzmir karayolu Gümüşler Akçeşme mevkisinde, karşı yönden gelen Mustafa Uygun'un (45) kullandığı 20 U 4970 plakalı halk otobüsü ile çarpıştı.
Kazada minibüs şoförü Hasan Yiğit ile minibüs ve halk otobüsündeki yolculardan 10'u yaralandı.
Ambulanslarla Denizli'deki hastanelere sevk edilen yaralılardan Hasan Yiğit'in durumunun ağır olduğu bildirildi.

Kelkit'te trafik kazası: 1 ölü, 6 yaralı
Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Ahmet Dündar (39) yönetimindeki 29 AS 345 plakalı otomobil, İnönü Mahallesi Halit Paşa Caddesi mevkisinde önünde seyir halindeki Turan Aslan'ın (47) kullandığı 29 AZ 078 plakalı traktöre arkadan çarptı.
Kazada, otomobil sürücüsü Dündar ile birlikte eşi Zennure (36), kızları Sümeyye (16) ve Zeynep (2), oğulları Abdulsamet (14) ve Rıdvan (9) ile yakın akrabaları Şakir Dündar (59) yaralandı.
Kelkit Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Şakir Dündar, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Aydın'da otomobilin çarptığı yaşlı çift öldü
Aydın'da yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarptığı yaşlı çift hayatını kaybetti.
Alınan bilgiye göre, merkeze bağlı Serçeköy'de akraba ziyaretinden dönen Mustafa (66) ve Gülsüm Erkul (65) çiftine, yolun karşısına geçmeye çalıştıkları sırada Yahya Y'nin kullandığı 45 DY 581 plakalı otomobil çarptı.
Erkul çifti, kaldırıldıkları hastanede yaşamlarını yitirdi.
Otomobilin sürücüsü gözaltına alındı.

Niğde'de hemzemin geçitte kaza: 2 ölü, 1 yaralı
Yük treninin çarptığı otomobildeki 2 kardeş öldü, 1 kişi yaralandı
Niğde'de hemzemin geçitte yük treninin çarptığı otomobildeki 2 kardeş öldü, 1 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Ulukışla ilçesinden Kayseri'ye giden 23019 sefer sayılı yük treni, Devlet Bahçeli yolu hemzemin geçitte, Levsahil Ayhanöz'ün kullandığı 51 KH 362 plakalı otomobile çarptı.
Levsahil Ayhanöz (29) ile otomobilde bulunan kardeşi Serkan Ayhanöz (30), olay yerinde hayatını kaybetti.
Yaralanan Erdem Evren ise Niğde Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Otomobildeki 3 kişinin, merkeze bağlı Bahçeli beldesinde piknik yaptıktan sonra Niğde'ye dönmek için yola çıktığı belirtildi.

Afyonkarahisar’da yolcu otobüsü devrildi: 12 yaralı
16.10.2011 - Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 12 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Hasan Çetiner idaresindeki 34 AN 2442 plakalı yolcu otobüsü Sandıklı-Hocalar karayolunun 13. kilometresinde şarampole devrildi.
Kazada yaralanan Hasan Çetiner (50), Mustafa Nariçi (19), Hülya Sarıtepe (19), Salih Yalnız (24), Canan Ceylan (37), Münevver Sandal (19), Abdurrahman Karadağ (27), Melek Ersan (50), Begüm Bahar Çalçı (22), Hasan Arslan (33), Raziye Seyman (23) ve Sevim Şahin (70) Sandıklı Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Seydişehir’de trafik kazaı: 1 Yaralı
Konya’nın Seydişehir ilçesinde Ali Bekçi (35) idaresindeki 07 JT 499 plakalı otomobil, Seydişehir–Antalya karayolunun 25. kilometresinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.
Kazada yaralanan sürücü ile otomobilde bulunan Mehmet Karpuz (36) Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Aydın Nazilli’di trafik kazası: 1 Yaralı
Aydın’ın Nazilli ilçesinde Zülküf Bayık yönetimindeki 33 E 9043 plakalı tır, Aydın-Denizli karayolunun İsabeyli beldesi çıkışında, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce Oktay Akkaya yönetimindeki 34 US 7841 plakalı yolcu otobüsünün sol ön tarafına daha sonra da yolun sağındaki refüje çarparak devrildi.
Tır içinde sıkışan şoför Zülküf Bayık, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından araçtan çıkartılarak, Nazilli Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Bayık’ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Tırın çarptığı otobüste ise maddi hasar meydana geldi.
Kaza nedeniyle trafiğe kapanan Aydın-Denizli Karayolu, tırın çekilmesinin ardından trafiğe açıldı.

Bolu Mudurnu’da trafik kazası: 1 ölü 2 yaralı
Bolu’nun Mudurnu ilçesinde Mudurnu Abant karayolunda Burak Telkeş idaresindeki 14 EH 909 plakalı otomobil, süt ürünleri fabrikası önünde İbrahim Gençer idaresindeki plakası bulunmayan motosiklet ile çarpıştı.
Kazada motosiklet sürücüsü İbrahim Gençer olay yerinde hayatını kaybederken, otomobilin sürücüsü Burak Telkeş ve araçta bulunan Vildan Telkeş yaralandı. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından Mudurnu Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Şanlıurfa’da trafik kazası: 8 yaralı
Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 8 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Mehmet Emin Bilbay yönetimindeki 63 KC 369 plakalı otomobil, Hilvan-Şanlıurfa karayolunun 2. kilometresindeki Yatılı İlköğretim Bölge Okulu yakınlarında Adalet Öge’nin kullandığı 80 KL 959 plakalı otomobille çarpıştı.
Kazada sürücülerinin yanı sıra iki araçta bulunan Eylem, Yusuf ve Fatma Tülek, Serkan ve Bedriye Bilbay ile Zeliha Avunt yaralandı.
Ambulansla Hilvan Devlet Hastanesine kaldırılan ve ilk müdahaleleri burada yapılan yaralılar, daha sonra Şanlıurfa’ya sevk edildi.
Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
 

Sivas'ta otomobil Kızılırmak'a devrildi: 2 yaralı
Sivas'ta, otomobilin Kızılırmak'a devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı.
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Burak Özdemir'in (26) kullandığı 58 NS 710 plakalı otomobil, Kardeşler Mahallesindeki tarihi Eğri Köprü yakınlarında Kızılırmak'a devrildi.
Kazayı gören vatandaşlar durumu polise bildirdi.
Yaklaşık 1.5 metre derinliğindeki ırmağa devrilen araçta bulunan sürücü Özdemir ile yanındaki Elif İlke Gülpınar (23) bulundukları çıkarılarak Sivas Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
Bu arada olayı duyan sürücünün babası ve annesi de kaza yerine geldi.
Atletizm antrenörü olan baba Şenol Özdemir, oğlunun durumuyla ilgili bilgi aldıktan sonra elbiselerini çıkararak ırmağa girdi. Baba Özdemir, çekicinin halatını ırmaktaki otomobiline  takarak aracın sudan çıkarılmasına yardımcı oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.