Kazalar can almaya devam ediyor: 11 Ölü 69 Yaralı

Kazalar can almaya devam ediyor: 11 Ölü 69 Yaralı

Yurdun çeşitli bölgelerinde meydana gelen kazalar-Güncel-

Derik'te öğrenci servisi ile tır çarpıştı
Kazada 2 öğrenci hayatını kaybetti, 10 öğrenci yaralandı

Mardin'in Derik ilçesinde öğrenci servisi ile tırın çarpışması sonucu 2 öğrenci hayatını kaybederken, 10 öğrenci de yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Derik ilçesine bağlı bir ilköğretim okulundan, taşımalı eğitim kapsamında Yayalar mezrasına öğrenci götüren servis minibüsü, Derik-Kızıltepe kavşağında plakası ve sürücüsünün kimliği açıklanmayan bir tırla çarpıştı.
Kazada, ilköğretim 1. sınıf öğrencileri olduğu belirtilen Diyadin Bilen ve kuzeni Abdurrahman Bilen olay yerinde hayatını kaybetti.
Olayda yaralanan 10 öğrenci ise Mardin ve Kızıltepe Devlet Hastanelerinde tedavi altına alındı.

Siirt'te otomobille minibüs çarpıştı: 4 yaralı
Siirt'te otomobille minibüsün çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Baykan ilçe merkezi girişinde Faysal Çimen (39) yönetimindeki ticari otomobil, karşı yönden gelen Zeki Okan (27) idaresindeki 72 M 648 plakalı minibüsle çarpıştı.
Kazada yaralanan sürücüler ile Yahya Söyünç (27) ve Kamil Arıtürk (35), Siirt Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.


Bor'da iki otomobil çarpıştı: 3 ölü
Niğde'nin Bor ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, Bor'dan Zengen istikametine giden Mustafa İncedere'nin kullandığı 51 HE 765 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Şevket Ülke idaresindeki 42 E 3832 plakalı otomobille çarpıştı.
Bor'un Bayat köyü muhtarı olan Şevket Ülke ile Mustafa ve Nezahat İncedere'nin hayatını kaybettiği kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
AA

Ceyhan'da motosiklet kazası: 3 yaralı
Adana'nın Ceyhan ilçesinde meydana gelen kazada 2'si lise öğrencisi 3 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Endüstri Meslek Lisesi 11. sınıf öğrencisi İlkan Kanlı (16), bir yakınına ait 01 VV 172 plakalı motosikletle Haydar Aliyev Lisesi 10. sınıf öğrencisi olan arkadaşı Burak Eker'i (15) okuluna bırakmak istedi.
Kanlı, İnönü Bulvarı'nda yaya olarak karşıdan karşıya geçmek isteyen Macit Çalışkan Türk'e (59) çarptı. Kazada, kask takmadığı öğrenilen Kanlı, başından yaralandı. Yarlanan Kanlı, Eker ve Türk ambulansla Ceyhan Devlet Hastanesine kaldırıldı.
İlkan Kanlı'nın beyin kanaması geçirdiği ve yoğun bakımda bulunduğu, Eker ve Türk'ün ise sağlık durumlarının iyi olduğu kaydedildi.
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.


Erzurum'da otomobil devrildi: 5 yaralı
Erzurum'da otomobilin devrilmesi sonucu 5 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Mehmet Sıddık Sami'nin idaresindeki 34 BR 5796 plakalı otomobil, D-260 karayolunun, organize sanayi bölgesi mevkisinde devrildi.
Kazada yaralanan sürücü ile Faruk Güneş, Ahmet Karaduman, İlhami Seyhan ve Ersin Kandemir, Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Aziziye Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.


Malatya'da trafik kazası: 35 yaralı
Akçadağ Belediyesine ait yolcu midibüsünün, yağışlı havada önündeki otomobile çarptıktan sonra devrilmesi sonucu 35 kişi yaralandı
Akçadağ Belediyesine ait yolcu midibüsünün, yağışlı havada önündeki otomobile çarptıktan sonra devrilmesi sonucu 35 kişi yaralandı.
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Akçadağ'dan Malatya yönüne giden Akçadağ Belediyesi'ne ait Yaşar Durdu yönetimindeki 44 FR 277 plakalı midibüs, Elemendik mevkisinde, yağışın etkili olduğu yolda, önünde seyreden Hayrettin Ayaydın'ın kullandığı 46 AH 986 plakalı otomobile çarptıktan sonra devrildi.
Kazada sürücüler Yaşar Durdu ve Hayrettin Ayayadın ile Mecbure Aslan (19), Rabia İnci (31), Ayfer Yakut (44), Mustafa Boyun (33), Eşref Boyun (17), Ale Seydi Karakaş (29), Mehtap Saka (22), Haydar Duran (26), Burcu Gül (22), Murat Akdağ (20), Emrah Demir (19), Abdullah Evin (34), Muhammet Burak Boyraz (18), İsmail Durdu (14), Hamdi Çakmak (17), Fatma Bilek (15), Seda Güder (18), Tülay Akgedik (18), Meryem Aslan (19), Tülay Öztürk (23), Halime Arslan (17), Muhammet Mustafa Kuş (16), Serkan Akgüneş (26), Gülten Şeker (39), Server Şeker (22), Ebubekir Yalan (26), Mehmet Zengin, Mücahit Kuş, Hüseyin Akçay, Nuri Evin ve Mustafa Boyunbaşı ile isimleri öğrenilemeyen 2 kişi yaralandı.
Aralarında iki ilköğretim öğrencisinin de bulunduğu yaralılar Malatya Devlet Hastanesi, Beydağı Devlet Hastanesi ve Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı.
Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedavi altına alınan yaralılardan Tülay Öztürk'ün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, diğer yaralıların genel sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

K.Maraş’ta zincirleme kaza: 5 ölü
Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde, otomobil, kamyon ve ticari aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 5 kişi öldü, 2 kişi yaralandı
AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Kahramanmaraş-Göksun karayolunun 63. kilometresinde, Mamet Aslan’ın (64) kullandığı 27 P 4334 plakalı soğan yüklü kamyon ile sürücüsünün ismi henüz belirlenemeyen 45 KA 0678 plakalı otomobil çarpıştı. Kamyon, daha sonra Kerim Çevik idaresindeki 46 NE 127 plakalı ticari araçla da çarpıştı.

Kazada, ticari araç sürücüsü Kerim Çevik (42) ile otomobildeki kimlikleri henüz tespit edilemeyen 4 kişi hayatını kaybetti. Kamyon sürücüsü Mamet Aslan ile ticari araçta bulunan bir kişi yaralandı.
Yaralılar, Kahramanmaraş Devlet Hastanesine kaldırıldı.
AA

Şanlıurfa'da trafik kazası: 1 ölü, 7 yaralı
Şanlıurfa'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Halil Aslan yönetimindeki 01 HA 887 plakalı cip, Şanlıurfa-Viranşehir karayolunun 30. kilometresinde akaryakıt istasyonundan çıkan Hasan Demir yönetimindeki 50 EK 145 plakalı otomobille çarpıştı.
Kazada, Hasan Demir olay yerinde hayatını kaybetti, otomobilde bulunan İbrahim Demir (62), Hatice Demir (21), İbrahim Halil Demir (2), Vahit Demir, Halise Aslan ile diğer aracın sürücüsü Halil Aslan ve ismi henüz öğrenilemeyen 2 aylık bir bebek yaralandı.
Yaralılar ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Yayladağı’nda 2 kamyonetin çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı
Hatay’ın Yayladağı ilçesinde, iki kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada her iki araçtan 5 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Yayladağı’ndan Antakya’ya giden Yasin Aktaran (30) yönetimindeki 31 H 1318 plakalı kamyonet, görüş mesafesini düşüren aşırı sis ve yağış nedeniyle Yayladağı-Antakya Karayolu’nun 23. kilometresi Şakşak Köyü kavşağında Cemal Kına (26) yönetimindeki kamyonetle çarpışarak devrildi.
Kazada, yaralanan Yasin Aktaran, Ömer Zebun (56), Fatma Zebun (61), Sevim Bakırhan (51) ve Saadet Alvuroğlu (58) 112 Acil Servis ambulansı ile Antakya Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.