Kazakistan: 2 - Çek Cumhuriyeti: 4

Kazakistan: 2 - Çek Cumhuriyeti: 4

EURO 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu 3. hafta maçında Kazakistan ile Çek Cumhuriyeti karşı karşıya geldi. Türkiye'nin de yer aldığı A Grubu'nda oynanan maçta Çek Cumhuriyeti deplasmanda Kazakistan'ı 4-2 yenerek 3'te 3 yaptı.Kazakistan'ın

EURO 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu 3. hafta maçında Kazakistan ile Çek Cumhuriyeti karşı karşıya geldi. Türkiye'nin de yer aldığı A Grubu'nda oynanan maçta Çek Cumhuriyeti deplasmanda Kazakistan'ı 4-2 yenerek 3'te 3 yaptı.

Kazakistan'ın başkenti Astana'daki Arena Stadı'nda oynanan ve Beşiktaşlı Tomas Sivok ile Fenerbahçeli Michal Kadlec'in de ilk 11'de başladığı karşılaşmada Çek Cumhuriyeti'nin gollerini 13. dakikada Borek Dockal, 44. dakikada David Lafata, 56. dakikada Ladislav Krejci ve 88. dakikada Tomas Necid atarken, ev sahibi Kazakistan'ın iki golünü de 84. ve 90. dakikalarda Yuri Logvinenko kaydetti.

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda Çek Cumhuriyeti bu galibiyetle puanını 9'a çıkartırken, Kazakistan ise 1 puanda kaldı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.