Kayserili çiftçiler Şakalak’ı gezdi

Kayserili çiftçiler Şakalak’ı gezdi

Kayserili pancar ekicisi çiftçiler Şakalak Tarım Makineleri A.Ş.’nin üretim tesislerini ziyaret etti. Tesisleri baştan son gezen çiftçiler, Şakalak’a tam not verdi.

Dünya ve Türkiye’nin 4 bir tarafından çiftçilerin sürekli ziyaret ettiği Şakalak Tarım Makineleri A.Ş.’nin tesislerini Kayserili çiftçiler de gezdi. Önceki gün fabrikaya bir ziyaret gerçekleştiren Kayserili çiftçiler ve ziraat mühendisleri tesislere tam not verdi. Kayserili çiftçilere Şakalak Tarım Makineleri A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi ve Genel Müdürü Mustafa Genç ile Fabrika Teknik Müdürü Hatice Keskin eşlik etti.

Şakalak Tarım Makineleri Fabrika Teknik Müdürü Hatice Keskin, ziyaretle ilgili yaptığı değerlendirmede, “Kayseri’den gelen arkadaşlarımıza aldıkları makinelerin hangi üretim aşamalarından geçtiğini, hangi malzemelerin kullanıldığı gösterdik. Makineleri kullanan çiftçilerimizden güzel geri dönüşler aldık. Çok verimli bir ziyaret oldu kendileri adına. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.  Kayseri Pancar Ekici Kooperatifleri Gemerek Mağaza Satış Şefi Barış Yıldırım, “Konya, tarımsal teknolojide Türkiye’de bir numara. Kayseri olarak biz çok gerideyiz. Şakalak’ta gurur duyduğumuz bir firma. Kayseri’de her çiftçinin kapısında bir Şakalak vardır. Bugün de bizlere kapılarını açtılar. Ürünlerin üretim aşamalarını tek tek inceleme fırsatı bulduk. Malzeme kalitesine şahitlik ettik. Bu noktada bizlere kapılarını açan Yusuf Genç, Fatih Genç ve Mustafa Genç beye, ziyaret boyunca ilgiyle bizlere tesisleri anlatan Hatice Keskin hanımefendiye teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.