Kayseri Erciyesspor Geçen Sezonu Arıyor

Kayseri Erciyesspor Geçen Sezonu Arıyor

Kayseri Erciyesspor, ligde geride kalan 5 haftalık süreçte hiç galibiyet alamadı. Mavi siyahlılar 5 hafta sonunda ise ligin sonlarında yer aldı. Geçen sezona göre, ligin ilk 5 haftasındaki istatistikler ve alınan sonuçların iyi olmadığı,...

Kayseri Erciyesspor, ligde geride kalan 5 haftalık süreçte hiç galibiyet alamadı. Mavi siyahlılar 5 hafta sonunda ise ligin sonlarında yer aldı. Geçen sezona göre, ligin ilk 5 haftasındaki istatistikler ve alınan sonuçların iyi olmadığı, bunun da camiayı rahatsız ettiği belirtiliyor.

Kayseri Erciyesspor, yönetim kurulunun geçen sezon ligde kalabilme adına verilen mücadelenin ardından benzer sorunu yaşamamak için lig başında önemli transferler yaptı. Takımın başına ise Bülent Korkmaz gibi futbolculuk ve teknik direktörlük hayatında başarıları olan bir ismi getirdi. Teknik heyetin de verdiği raporlar doğrultusunda önemli isimleri takıma kazandıran Kayseri Erciyesspor’da, geride kalan 5 haftalık sonuçlara göre yüzler gülmüyor.

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nda Kayseri Erciyesspor, oynadığı 5 maçta hiç galibiyet alamadı. En son kendi sahasında Galatasaray’a mağlup oldu. 3 beraberlik alan Kayseri Erciyesspor’un 2 mağlubiyeti bulunuyor. 5 gol atabilen mavi siyahlı ekip, kalesinde 7 gol gördü. Ancak 3 puan toplayabildi. Ligde ise 17’inci sırada yer alıyor.

Kayseri Erciyesspor, geçen sezon ligin ilk 5 haftasında aldığı sonuçlarla 13’üncü sırada yer almıştı. Mavi siyahlılar, geçen sezon oynadığı 5 maçtan birini kazanmış ve 2 maçtan da beraberlikle ayrılmıştı. 2 mağlubiyeti bulunuyordu. 4 gol atabilmiş, kalesinde ise 6 gol görmüştü. Topladığı 5 puan ile de 13. sırada kendine yer bulmuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.