Kaymakam Seyitoğlu Suriyeli İşçileri Ziyaret Etti

Kaymakam Seyitoğlu Suriyeli İşçileri Ziyaret Etti

Beypazarı Kaymakamı Suat Seyitoğlu, tarlalarda çalışan Suriyeli işçileri ziyaret etti.Beypazarı Kaymakamı Suat Seyitoğlu, zorlu yaşam koşulları içerisinde hayatlarını devam ettirmeye çalışan Suriyeli...

Beypazarı Kaymakamı Suat Seyitoğlu, tarlalarda çalışan Suriyeli işçileri ziyaret etti.

Beypazarı Kaymakamı Suat Seyitoğlu, zorlu yaşam koşulları içerisinde hayatlarını devam ettirmeye çalışan Suriyeli işçilerin istek ve sıkıntılarını çalıştıkları tarlalarda dinledi. Kaymakam Seyitoğlu, Suriyeli işçilerin sağlık durumlarının kontrol edilerek, gıda yardımı, barınma ve çocukların eğitim ihtiyaçları konusunda gerekli talimatları vererek, ailelerin herhangi bir ihtiyaçlarında kendilerine ulaşabileceklerini söyledi. Seyitoğlu, işçiler ile olan sohbetinde çocukların eğitiminden sağlık hizmetlerine kadar her konuda destek olacaklarını ifade etti. İlçe genelinde 870 Suriyeli çocuk olduğunu belirten Kaymakam Seyitoğlu, bunlara yönelik Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile önce çocuklardan başlayıp, daha sonra da yetişkinlere Türkçe kursu verileceğini söyledi.

Suriyeli aileler, Kaymakam Suat Seyitoğlu’nun ziyaretlerinden ötürü duydukları memnuniyeti dile getirerek, kendilerini unutmayarak kömür, barınma ve diğer ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda yaptığı yardımlardan dolayı teşekkür ettiler.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.