Kaymakam Bıçak İçin Veda Yemeği

Kaymakam Bıçak İçin Veda Yemeği

Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Pursaklar’da 3,5 yıl kaymakam olarak hizmet ederek İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdür Yardımcılığı'na atanan Salih Bıçak için veda yemeği verdi. Abdurrahim Karakoç Kültür Merkezi’nde düzenlenen...

Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Pursaklar’da 3,5 yıl kaymakam olarak hizmet ederek İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdür Yardımcılığı'na atanan Salih Bıçak için veda yemeği verdi. Abdurrahim Karakoç Kültür Merkezi’nde düzenlenen veda yemeğine Kaymakam Salih Bıçak ile yerine atanan Kaymakam İhsan Kara, Akyurt ve Çubuk kaymakamları, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, başkan yardımcıları, ilçedeki yöneticiler, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı.

    Programda konuşan Salih Bıçak, 3,5 yıl boyunca ilçede büyük bir dayanışma içinde hizmet ettiklerini belirtti. Belediye Başkanı Selçuk Çetin de Pursaklar’a hizmet eden eski Kaymakam Salih Bıçak’a teşekkür etti.

    Başkan Selçuk Çetin, Salih Bıçak’a Pursaklar’da yapılan hizmetleri simgeleyen bir tablo hediye etti. Kaymakam İhsan Kara da Salih Bıçak’a bir hediye takdim ederek yeni görevinde başarılar diledi.

    İçişleri Bakanlığı’na ait vali yardımcılıkları, kaymakamlık ve bazı kurumlarda yapılan atama kararlarının Resmi Gazete’de yayımlanmasıyla Salih Bıçak, İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdür Yardımcısı olarak; İhsan Kara da Pursaklar Kaymakamı olarak atandı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.