Kavga Sırasında Silahından Çıkan Kurşunla Yaralandı

Kavga Sırasında Silahından Çıkan Kurşunla Yaralandı

Kütahya’da birlikte yaşadığı kadınla kavga ettiği sırada iddiaya göre bir kişi kendi silahından çıkan kurşunla yaralandı.Edinilen bilgilere göre olay, Akkent Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Altıntaş ilçesinde restoranda çalışan...

Kütahya’da birlikte yaşadığı kadınla kavga ettiği sırada iddiaya göre bir kişi kendi silahından çıkan kurşunla yaralandı.

Edinilen bilgilere göre olay, Akkent Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Altıntaş ilçesinde restoranda çalışan Emine İ. ile birlikte nikahsız birlikte yaşadığı Nuh K. arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Emine İ.’nin polise verdiği ifadesinde, kendisinin markete gittiğini, geldiğinde elindeki telefonu masaya bırakıp mutfağa yemek hazırlamaya geçtiğini, daha sonra Nuh K.’nın bağırması ile korkup yatak odasına kaçtığını söylediği öğrenildi. Emine İ., ifadesinde Nuh K.’nın kendisine vurup yatağa düşmesinin ardından boğuştukları esnada ise Nuh K.’nın elindeki tabancanın bir anda ateş aldığını iddia etti. Daha sonra kendisini sitenin dışına attığını ve polisi aradığını belirtti.

Polis ekiplerinin adrese geçmesinin ardından sağlık raporu alınmak üzere ekip otomobiline bindirilen Emine İ.’nin evinde Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri incelemelerde bulundu.

Nuh K.’ya ait olduğu öğrenilen tabancanın ruhsatlı olduğu, silahtan çıkan boş kovanın ise bahçeye atıldığı öğrenildi.

Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi yapılan Nuh K., daha sonra Kütahya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi.

1,5 yıldır birlikte yaşayan çiftin daha önce de aralarında çıkan bir tartışma sonucu haklarında adli işlem yapıldığı, Nuh K.’nın evli ve Altıntaş ilçesindeki bir mahallede eski muhtar oluğu da edinilen bilgiler arasında.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.