Katliama destek veriyorlar

Katliama destek veriyorlar

İslam coğrafyasında kan akmayan hiçbir yerin olmadığına dikkat çeken Saadet Partisi GİK Üyesi Lütfi Yalman, “İçimizi en çok acıtan ise, akan kana bu coğrafya üzerinde bulunan İslam ülkelerinin destek vermesi” dedi

Saadet Partisi Meram İlçe Teşkilatı, Kasım ayı divan toplantısını gerçekleştirdi. Saadet Partisi İl Başkanlığı'nda gerçekleşen toplantıya çok sayıda partili katıldı. Divan toplantısında konuşan ve İslam ülkelerinin tutumunu eleşitiren Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Lütfi Yalman, İslam coğrafyasında kanın akmadığı hiçbir yerin kalmadığını söyledi. En acı durumun ise İslam coğrafyasında akan kana, yine İslam coğrafyasında bulunan ülkelerin destek vermesi olduğunu belirten Yalman, “Alnı secdeye değen insanlar bile katliamlara destek veriyor. Müslümanların bu konudaki duruşu bizi mahvediyor” dedi. Artık eş cinselliğin Türkiye’de serbest hale geldiğini de ifade eden Yalman, “Milli Eğitim Bakanlığı, kendisini ifade edebilme özgürlüğü diye seminerler düzenledi. Konya’da levhalarını asmadılar, ama ben Şanlıurfa ve Malatya’da gördüm. Homoseksüel isen artık kendini ifade edebiliyorsun. Gay ve lezbiyenler artık rahat bir şekilde kendini ifade edebilecek. Bunların seminerleri vediler. Avrupa Birliği’nin bununla ilgili şartı var ve meclis toplandı. Şimdi milletvekili gidecek AB’deki bu toplantıya. İktidardaki arkadaşlarımız İslam coğrafyasında kan akarken bunlarla uğraşıyor” diye konuştu.

TÜRKİYE HAÇLILARIN YANINDA YER ALDI

Müslümanların yok edilmek istendiğini belirten ve Mali’de geçmiş yıllarda 145 bin Müslüman nüfusunun olduğuna da dikkat çeken Yalman, “Şimdi ise 30 bin Müslüman kaldı. Öldürdüler, parçaladılar. Eğer Libya'nın başında Kaddafi olsaydı bu Müslümanlara dokunamazlardı. Onların hepsinin okullarını, camilerini yaptıran Kaddafi idi. Avrupa bunu bildiği için Libya’yı bombaladılar. İkinci bir sebebi de var. Libya'da en kaliteli petrol üretiliyor. Libya ve İran da petrolü dolarla değil altınla satacaklarını açıkladı. Bu da ciddi bir manada darbe vurdu dolara. Türkiye ise haçlıların yanında yer aldı. Bu ecdadın çocukları 1911 yılında, Libya’yı kurtarmak için İtalyanlarla savaşmış. Tam 100 yıl sonra 2011 yılında bu ecdadın toprunları İtalya, Fransa ve Amerika’ya destek verdi. Türkiye’nin eli kanlı” diye konuştu.

BİZİ ESAD YANLISI DİYE SUÇLADILAR

Suriye meselesinde de kendilerini Beşar Esad yanlısı diye suçlandıklarını kaydeden Yalman, Cumhurbaşkanı, Başbakan ve o zamanın Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’na yalvardıklarını söyledi. Suriye’nin kozmopolitik yapısından dolayı, çözüme gidilmesinin çok zor olduğunu söylediklerini hatırlatan Yalman, “Beşar Esad’a yüzde 40 oranında destekleyenin olduğunu açıkladık. Burada Müslümanların kaybedeceğini bildiğimiz için ikaz ettik. Çok tehlikeli bir gidişat dedik. Şimdi her şey ortada kadınlar tecavüze uğruyor. Çocukları öldürüyorlar. Oluk oluk kan akıyor. Amerika tarafından Türkiye, Suriye’ye saldırtıldı. Biz teşkilat olarak çalışmalarımızı kararla devam etmeliyiz. Necite Allah’ın takdiridir ve bu elbet olacaktır. Biz son zamanda gelecek büyük Zat’ın (Mehdi) neferleriyiz. Bu aklımızdan çıkmasın. Vazifemizi yapacağız” açıklamasında bulundu.

SEÇİM İÇİN YOL HARİTAMIZI BELİRLEDİK

Toplantıda konuşan Saadet Partisi Meram İlçe Başkanı Şuayip Koçak ise, partilerinin genel merkezi tarafından 3 günlük bir toplantı yapıldığını söyledi. Toplantıya 900’e yakın ilçe başkanının katıldığını belirten Koçak, “Çok verimli bir 3 günü orada geçirdik. Seçime az bir süre kala ilçe başkanları olarak yol haritamızı belirledik. Bizim amacımız ve gayemiz belli ama çok daha fazla çalışacağız. Meram teşkilatı olarak bütün mahalleleri gezeceğiz. Hocamız Necmettin Erbakan konuşmasında sık sık şunu söylerdi: ‘Heyecan, heyacan, heyecan’ bizde onun için heyecanımızı kaybetmeden gece gündüz çalışmalıyız. Bu teşkilat bunlara hakim Allah’a şükür. Allah’ın izniyle sorumlu olduğumuz yerlerde halkı bilinçlendirelim” dedi. Konuşmaların ardından Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞDER) Başkanı Yavuz Aydın da, parti üyelerine eğitim sunumu yaptı. Divan, daha sonra basına kapalı bir şekilde devam etti.

MEHMET AKİF SÜTÇÜ merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.