Katılımevim Konya'da açıldı

Katılımevim Konya'da açıldı

Konut kredisi kullanmadan ev almak veya taşıt kredisi kullanmadan araç almak isteyenlere özel faizsiz ve katılıma dayalı bir finansman modeli uygulayan Katılımevim, Konya şubesini hizmete açtı.

Konut ve otomobil alımlarında yeni bir finansman çözümü tüketicilerin hizmetine sunuldu. Buna göre alternatif ödeme planlarıyla tüketicilerin konut ve otomobil alımlarında faizsiz finansman desteği sağlayan Katılımevim, Türkiye’nin tüm illerini kapsayacak şekilde müşterilerine hizmet veriyor. Konut kredisi kullanmadan ev almak veya taşıt kredisi kullanmadan araç almak isteyenlere özel faizsiz ve katılıma dayalı bir finansman modeli uygulayan Katılımevim Konya şubesini hizmete açtı. Vatan Caddesi Maliye karşısındaki nezih şubesinde müşterilerine hizmet verecek olan Katılımevim, faizsiz ve her bütçeye uygun finansman çözümleri üretiyor. Merkezi İstanbul'da olan Katılımevim’in Ümraniye ve Bağcılar şubesinin yanısıra Konya ile birlikte Gaziantep ve Bursa’da şubeleri bulunuyor. Yakın zamanda Ankara, Kayseri, Kocaeli şubelerine ek olarak İzmir, Elazığ, Malatya, Diyarbakır ve Denizli şubeleri başta olmak üzere hızla şubeleşerek 2019 sonunda 25 şubeye ulaşmayı hedefliyor. Türkiye sınırlarında, kişinin kendi birikimleriyle Katılımevim’in sunduğu modelleri kullanarak dilediği yerden faiz, vade farkı, kredi farkı ve ek kira yardımı gibi maliyetlere katlanmadan gayrimenkul sahibi olmayı sağlayan Katılımevim, düşük taksitlerle, faizsiz ve tamamen kişinin kendi belirleyeceği ödeme koşulları ile gayrimenkul alımını gerçekleştiriyor.

Katılımevim ile dilediğiniz evi ya da arabayı kredisiz, peşinatsız, taksitle ve vade farkı ödemeden alabildiğiniz gibi Ev almanın faizsiz yolunu açan Katılımevim’den istenilen eve ya da arabaya Sıralı, Hızlı, Sabit veya Esnek modellerden birine dahil olarak sahip olabiliyorsunuz. Ödeme koşullarını tüketicinin belirlediği Katılımevim’de kolay ödeme şartlarıyla konut ve araç sahibi olma imkanı sunuluyor. Faizsiz finansman modeliyle ek maliyetler altına girmeyen tüketicilerin katılım bedeli taksitlendirilebiliyor. Konut ve araç alımlarının yanı sıra tüketicilerin işyeri ve arsa gibi çeşitli finansman ihtiyaçlarına da çözüm sunan Katılımevimin geliştirdiği ödeme sistemlerine, faizsiz ev ve araç sahibi olmak isteyenler yoğun ilgi gösteriyor. Katılımevim’in Konya Şube Müdürü Hüseyin İlgü, kısa süre önce açılmalarına karşın ilgiden memnun. Şube Müdürü İlgü, ev ve araba almanın zorlaştığı bu dönemde, “İnsanların en büyük ihtiyaçlarından biri olan sevdikleri ile beraber huzur içinde yaşayacağı bir ev sahibi olma hayallerine ulaşmalarına yardımcı olmak niyetiyle yola çıktık. İnşaallah Rabbim bu niyetimizi hayırlara vesile eder. Bu anlamda bütçelere uygun birçok seçeneğimiz mevcut. Bu avantajlı hizmetimizden yararlanmaları için Konyalı hemşehrilerimizin hizmetindeyiz. Bizlere; 7 milyar insanın faiz belasından kurtulması için bu kutlu kervanın yolcuları olmayı nasip eden Cenab-ı Allah’a sonsuz şükürler ediyorum. Ayrıca bizlere; bu kutlu davayı hakkıyla temsil etmek üzere bu sancağı açmaya vesile olan yüregi güzel kıymetli büyüklerimize sonsuz teşekkürler ediyorum” dedi.

MUHAMMET GÜMÜŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum