Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş:

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş:

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonuspor 1966 ile Kastamonu Belediyespor’un hafta sonu oynayacakları karşılaşmalarda başarılar diledi.Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Spor Toto 3...

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonuspor 1966 ile Kastamonu Belediyespor’un hafta sonu oynayacakları karşılaşmalarda başarılar diledi.

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Spor Toto 3. Lig’de Kastamonu’ya başarılı bir şekilde temsil eden lider Kastamonuspor 1966’nın Gölcük deplasmanında oynanacağı karşılaşma ile Hentbol Bayanlar Süper Ligi’nde mücadele eden Kastamonu Belediyespor’un Challenge Cup yarı finalinde Atatürk Spor Salonu’nda ağırlayacağı Ukrayna’nın Karpaty maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Şampiyonluk yolunda Kastamonuspor’un, Gölcükspor ile oynayacağı karşılaşmanın önemli olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Tahsin Babaş, “Kastamonuspor ligin son altı haftasına girdiğimizde şampiyonluk için büyük bir avantaj elde etmiş durumda. Çok kaliteli bir takıma sahibiz. Ben yolumuza kayıpsız devam edeceğimizi düşünüyorum. Hentbol Bayanlar Süper Ligi’ndeki temsilcimiz Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor ise Challenge Cup’ta yarı finale kalma başarısı gösterdi. Türkiye hentbolu adına çok önemli bir adımı attılar. Bugün Challenge Cup yarı finali Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak. Takımımız finale kalabilmek için hafta sonu iki karşılaşmaya çıkacak. Ukrayna takımıyla oynanacağımız mücadeleden galip çıkan tarafın biz olacağı düşüncesindeyim. Kastamonu Belediye Başkanı olarak şehrimizin iki takımının oynayacağı kritik karşılaşmalarda sporcularımıza, teknik ekiplerimize ve yönetimlerimize güvenimin tamdır. Bu doğrultuda hafta sonu çifte zafer sevinci yaşamak istiyorum” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.