Kartallar ligde uçuyor

Kartallar ligde uçuyor

Ligde maddi anlamda zor günler geçiren Selçuklu Basket evinde ağırladığı Düzce Belediyespor’u 71-63 yenerek ligdeki 4.galibiyetini aldı

Türkiye Basketbol 1.Ligi’nde Selçuklu Basket, evinde Düzce Belediyespor’u 71-63 mağlup ederek ligdeki 4. galibiyetini aldı. Kartallar Düzce karşısında aldığı galibiyetle puanını 9’a yükselterek haftayı 4.sırada tamamladı.

ÜST ÜSTE 3.GALİBİYETİNİ ALDI

Basketboldaki  tek profesyonel temsilcimiz Selçuklu Basket ligde fırtına gibi esiyor. Potanın Kartallar’ı ligde çıktığı 5.maçta 4.galibiyetini aldı. Evinde ağırladğı Düzce Belediyespor’u 71-63 mağlup eden Selçuklu Basket ligde üst üste 3.galibiyetini aldı. Temsilcimiz Düzce karşısında aldığı galibiyetle puanını 9’a yükselterek haftayı 4.sırada tamamladı.

ÖNEMLİ BİR GALİBİYETTİ

Selçuklu Basketbol başantrenörü Cengiz Karadağ, 71-63 kazandıkları Düzce Belediyespor maçı sonrası flaş açıklamalar yaptı.Maçı değerlendiren koç Cengiz Karadağ, “İkinci yarının ilk 5 dakikasında 4, 3. çeyrek boyunca da 7 sayı yedik. Savunmada bu bölümde çok iyiydik. Bu da maçın kazanılmasında önemli rol oynadı. Galibiyette aslan payı oyuncularındır. Bizde kenar yönetimi olarak aklımız yettiğince kenardan katkı sağlamaya ve yönlendirmeye çalışıyoruz. Şartlar ne olursa olsun maça giren çıkan herkes çok iyi oynadı. Rakibimiz asist ve ribauntta en iyi takımlardan birisiydi. Bu maçta inanılmaz bir ribaunt mücadelesi verdik. 55 ribaunt aldık ve bu da şaka gibi bir rakam. Rakibimizi 13 asistte tuttuk. 19 top kaybettik. Tecrübeli bir takım olarak bu bize yakışmadı. Bu kadar kaotik ortamın içerisinde ve kafaların flu olduğu, temiz olmadığı bir ortamda ribaunttaki çok iyi sayımızdan dolayı 19 top kaybını kabul edilebilir görüyorum kendi adıma. Altını çizerek söylüyorum ki bu galibiyet oyuncuların özverisi, 13 oyuncunun da kazanma isteği ve azmi, sportif karakterleri, biraz da tecrübe ile birleşince önemli bir galibiyet geldi” dedi.

KONYA’YI TEMSİL ETMEK İÇİN GELDİK

Takımda yaşanan maddi problemler hakkında konuşmak istemediğini ifade eden Cengiz Karadağ, “Galibiyet oyuncularındır derken aslında çok şey söylüyorum. İdari anlamda bir şey söylemek istemiyorum. Allah’tan başka kimseden korkum yok ama söylememem gerektiğini düşünüyorum. Oyuncu arkadaşlarım müthiş bir şekilde sahada her şeyi söyledi. Biz Konya’ya hizmet için geldik, hezimet için değil. Biz Konya’yı temsil etmek için geldik, teslim etmek için değil” sözleriyle açıklamasını tamamladı.

ABİDİN KURT

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.