Kartal’ın zor 90’ı

Kartal’ın zor 90’ı

Atiker Konyaspor yarın deplasmanda Göztepe’ye konuk olacak. Bornova Stadında oynanacak mücadele saat 16.00’da başlayacak. Yeşil-beyazlı ekip Kayseri deplasmanının ardından yine bir deplasman maçına çıkacak

Atiker Konyaspor Spor Toto Süper Ligin 7.haftasında Göztepe’ye konuk olacak. Yarın Bornova Stadında oynanacak mücadele saat 16.00’da başlayacak. Yeşil-beyazlı ekip Kayseri deplasmanının ardından yine bir deplasman maçına çıkacak. Zorlu mücadeleyi Mete Kalkavan yönetecek.

Kalkavan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Esat Sancaktar yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Erkan Engin. Bu sezon deplasman performansı ile dikkat çeken Atiker Konyaspor rakibini yenerek bu çıkışını sürdürmek istiyor.

ART ARDA 2. DEPLASMAN

Atiker Konyaspor Kayserispor deplasmanının ardından sezonun 7. Hafta maçını da dış sahada oynayacak. Yeşil-beyazlı ekip fikstür gereği sezonun 7. Haftasında İzmir temsilcisi Göztepe’ye konuk olacak.  Atiker Konyaspor bu sezon yakaladığı dış saha performansını  Göztepe karşısında da devam ettirmek istiyor.

KONYASPOR DEPLASMANDA KAZANIYOR

Atiker Konyaspor geçtiğimiz sezonlarda deplasmanlarda vasat yada vasatın altında bir performans sergiliyordu. Yeşil-beyazlı ekip bu sezon oynadığı 3 deplasman maçından da puanla ayrılmayı başardı. Geçtiğimiz sezonlarda deplasman maçlarında başarısız bir grafik sergileyen Atiker Konyaspor  bu sezon oynadığı ilk 3 deplasman maçında 7 puan topladı. Yeşil-beyazlı ekip geçen sezon  17 haftalık dış saha maçlarında sadece 2 galibiyet 3 beraberlik alarak 9 puan toplamıştı. Atiker Konyaspor bu sezon ise ilk 3 deplasman maçında bir beraberlik 2 galibiyet alarak 7 puan topladı.

10 MAÇTA 2 GALİBİYET ALDI

Atiker Konyaspor Göztepe karşısında kazanmakta zorlanıyor. Yeşil-beyazlı ekip rakibiyle oynadığı son 10 maçta sadece 2 galibiyet aldı. Yeşil-beyazlı ekip rakibiyle deplasmanda oynadığı son 5 maçta ise galip gelemedi. Geçtiğimiz sezon deplasmanda rakibine Jahovic’in golüyle yenilen Atiker Konyaspor evinde ise 1-1 berabere kalmıştı. Rakibinden aldığı 1 puan yeşil-beyazlı ekibi ligde bırakmıştı.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.