Kartal'da yoğun mesai

Kartal'da yoğun mesai

Konyasporun, Bolu kampında bugün oynaması planlanan hazırlık maçı rakip bulunamaması halinde iptal edilecek ve gün taktik antrenmanla geçirilecek

Konyaspor’un, Bolu kampında bugün oynaması planlanan hazırlık maçı rakip bulunamaması halinde iptal edilecek ve gün taktik antrenmanla geçirilecek. Kartal’da yönetim görev bölümü yaptı.

Konyaspor’un Bolu kampı yoğun antrenmanlar ve hazırlık maçlarıyla sürüyor. Yeşil-beyazlılar, önceki akşam Karşıyaka ile oynanan oynanana maçın ikinci yarısındaki olumlu futboluyla dikkat çekti. Mersin İdmanyurdu, Antalyaspor ve Galatasaray’dan sonra lig öncesi 4.hazırlık maçını Bank Asaya 1. Lig takımlarından Karşıyaka ile oynayan Kartallar, golsüz berabere biten maçın ilik yarısında vasat bir görüntü verdi. İkinci yarıda daha etkili olan Konyaspor, rakibi karşısında Ali Zeytuni’nin penaltı golüyle beraberliği sağlarken, ilerleyen dakikalarda bir topuda direkten döndü ve galibiyeti kaçırdı.

Konyaspor’da, hazırlıklara dün de çift antrenmanla devam etti. Sabah, Karşıyaka maçında oynayanlar düz koşu yaparken, diğer futbolcular ise top çalışması gerçekleştirdi. Akşam da teknik-taktik antrenmanı yapan Konyaspor’da takımdan ayrı çalışan Emre dışında eksik yok. Kartallar’ın, Bolu kampında bugün oynamaları planlanan hazırlık maçı rakip bulunamaması halinde iptal edilecek ve gün taktik antrenmanla geçirilecek. Konyaspor, 7 Ağustos Salı günü ise, Bank Asya 1.lig takımlarından Denizlispor ile karşılaşacak. Konyaspor’da transfere çalışmaları da sürüyor.

Yeşil-beyazlı yönetimden alınan bilgilere göre, bir sağ kanat ve bir forvet oyuncusu alınacak. Sağbek için, eski futbolculardan ve halen Mersin’de oynayan Erkan’a teklif götürüldü. Ancak, adı geçen futbolcunun gelmek istemediği ileri sürüldü. Yerli bir forvet oyuncusu için ise ismi açıklanmayan bazı futbolcularla görüşüldüğü belirtildi. Yabancı futbolcu kontenjanının dolu olması nedeniyle kadroya alınmayan ve çalışmalarını Konya’da sürdüren Robak’ın durumunda ise değişiklik olmadı. Bu futbolcunun gönderilmesi için gerekli temasların devam ettiği bildirildi.

KONYASPOR’DA GÖREV DAĞILIMI

Konyaspor’da 19 Temmuz’da yapılan Olağanüstü Genel Kurulda göreve gelen Ahmet Şan başkanlığındaki yeni yönetim kurulu görev dağılımını yaptı. Mehmet Aktaş’ın Mali İşlerden, Zeki Çimen’in Finanstan Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görevlendirildiği yönetim kurulunda Basın Sözcülüğü görevini İbrahim Çınar Başkan Yardımcısı olan Güven Öten’den devraldı. Ahmet Şan başkanlığındaki Yönetim Kurulunda görev dağılımı şu şekilde oluştu: Ahmet Şan Başkan, Mehmet Aktaş Başkan Yardımcısı Mali İşler Sorumlusu, Zeki Çimen Başkan Yardımcısı Finans Sorumlusu, Selçuk Aksoy Başkan Yardımcısı Proje Ve Kaynak Bulma Sorumlusu, Güven Öten Başkan Yardımcısı Müsabaka Organizasyon Sorumlusu Hasan Dağlı Futbol Şube Sorumlusu,

İbrahim Çınar Basın Sözcüsü, Mehmet Üzümcü Asbaşkan Altyapı Sorumlusu, Hüseyin Sarıköse, Asbaşkan Sağlık İşler Sorumlusu,  Ahmet Baydar Asbaşkan Tesisler Sorumlusu, Ali Kaya Asbaşkan Reklam İşleri, Mehmet Günbaş Asbaşkan Altyapı Sorumlusu, Aydın Olgun Asbaşkan Reklam İşleri Sorumlusu, Ali Tabak Asbaşkan Reklam İşleri, Fatih Yılmaz Yönetim Kurulu Üyesi İdari İşler Sorumlusu, Mustafa Kostak Yönetim Kurulu Üyesi Hukuk İşleri Sorumlusu,  Ahmet Koyuncu Yönetim Kurulu Üyesi Reklam İşleri, İbrahim Koyuncu Yönetim Kurulu Üyesi Proje Ve Kaynak Bulma, Mustafa Oral Yönetim Kurulu Üyesi Sanayici Ve İşadamları İle İlişkiler, Sertaç Tuza Yönetim Kurulu Üyesi, Genç İşadamları İle İlişkiler, Ömer Korkmaz Yönetim Kurulu Üyesi Sivil Toplum Örgütleri, Mehmet Çalık Yönetim Kurulu Üyesi Resmi Kurumlar İle İlişkiler, Ali Karaçayır Yönetim Kurulu Üyesi Yurtdışı Temsilcisi, Necati Alper Sırıt Yönetim Kurulu Üyesi Reklam İşleri, Mehmet Dağ Yönetim Kurulu Üyesi Proje Ve Kaynak Bulma.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.