Kartalda sorun yok

Kartalda sorun yok

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Konyasporda her şey yolunda gidiyor

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Konyaspor’da her şey yolunda gidiyor. Yeşil-beyazlı temsilcimiz, Erkan Sekman’la daha da güçlendi.  İshak: Şampiyonluğun en güçlü adaylarından biriyiz

 

Torku Konyaspor’da, lig hazırlıklarının 4. bölümü önceki akşam yapılan antrenmanla başladı. Çalışmaya, yeni transfer Erkan Sekman da katıldı. Üç günlük izin sonrasında Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde toplanan futbolcular, akşam saatlerinde yeniden topbaşı yaptı. Teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde gerçekleştirilen çalışmaya aynı gece Konya’da gelen Neca Fernandes katılmazken, yeni transfer Erkan Sekman da çalışmada yer aldı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, topla yapılan dayanıklılık çalışmasıyla devam etti. Oyuncular daha sonra yarı sahada top tekniğine dayalı bir antrenman gerçekleştirdi. Antrenman açma-germe hareketleriyle tamamlandı. Lig hazırlıklarının birinci bölümünü Konya’da, ikinci bölümünü Isparta Davras’da ve üçüncü bölümünü de Bolu’da gerçekleştiren Kartal’da hazırlıklar dün akşam saatlerinde yapılan teknik-taktik antrenmanıyla devam etti. Lige kadar hazırlıklarını Konya’da sürdürecek olan Torku Konyaspor’da, tüm futbolcuların neşeli ve istekli olmaları yönetici ve teknik adamları umutlandırıyor.

ERKAN SEKMAN KONYASPOR’DA

Torku Konyaspor, Mersin İdmanyurdu ile sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen Erkan Sekman ile anlaşmaya vardı. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, sağ bek Sekman ile 1 yıllığına anlaşıldığı belirtildi. Torku Konyaspor’un dün akşam saatlerinde Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri’nde yaptığı antrenmana katılan Sekman, 2006-2008 yıllarında da Konyaspor forması giymişti. Geçtiğimiz sezon Medical Park Antalyaspor forması giyen Sekman, transfer döneminde Mersin İdman Yurdu ile sözleşme imzalamış, oyuncunun kampta istenilen performansa ulaşamaması nedeniyle sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmişti. Ayrıca, biri ön libero ve bir sol kanat oyuncusu transferi çini de temasların sürdürüldüğü bildirildi.

ÇAKMAK: SORUMLULUKLARIMIZIN FARKINDAYIZ

Anadolu Selçuklu Spor’dan transfer edilen İshak Çakmak, çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve lig için hazır olmaya başladıklarını belirtirken, Süper Lig hedefi olan takımı bu hedefine taşıma adına üzerlerindeki sorumluluğun takım olarak farkında olduklarını ve bunu da başarıp mutlu sona ulaşacaklarını söyledi. Yeni transferlerden İshak Çakmak, yüksek tempoda geçen ve faydalı bir kamp dönemini geride bıraktıklarını ifade ederek, “Daha önceden bildiğim ve arkadaşlarımın olduğu hedefli bir takıma geldim. Bunun farkındayım. Çok iyi bir kamp dönemi geçirdiğimize inanıyorum. Çalışmalarımızda nerede olduğumuz oynadığımız hazırlık maçlarındaki performansımızla ortaya çıktı. Daha ligin başlamasına 1,5-2 haftalık bir süre var. Bu süreyi de en iyi şekilde değerlendirip sezona çok iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bunu yapacağımıza da eminim. Çünkü çok iyi bir kamp dönemi geçirdik. İnşallah sezon sonunda Torku Konyaspor’u hak ettiği yere getireceğiz. Buna inanıyoruz” dedi.

‘Torku Konyaspor’un Süper Lig hedefi sizin üzerinizde baskıya neden olacak mı?’ sorusuna İshak Çakmak, “Ben ve takım arkadaşlarım bu sorumluluğun farkında ve bilincindeyiz. Buna göre de hareket ediyoruz. Hedefin baskıya sebep olacağına inanmıyorum. Çalışmalardaki performansımızın üzerine biraz daha koyarak ligdeki mücadelemize devam edersek hedefe ulaşacağımızı düşünüyorum” cevabını verdi. TFF 1.Lig’de şampiyonluğa oynayan takım sayısının fazla olduğunu ve zor bir sezonun kendilerini beklediğini de sözlerine ekleyen Çakmak, “Süper Lig için iddialı takımlardan biri olarak gösteriliyoruz. Bizi ilk sıraya yazsınlar” şeklinde görüş belirtti. 

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.