Kartal’da son rötuşlar

Kartal’da son rötuşlar

Cumartesi günü Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Konyaspor’da hazırlıklar sürerken, yönetim, bir süre önce kadro dışı bıraktığı Tazemeta’ya affetti ve bu oyuncu takımla çalışmaya başladıs

Konyaspor’da, Antalyaspor maçı hazırlıkları 3 puan parolasıyla yapılıyor. Fenerbahçe karşılaşmasının ardından ara vermeden Antalya hazırlıklarına başlayan yeşil-beyazlılarda, önceki akşam Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde, teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde yapılan antrenmana İbrahim Ege dışında tüm oyuncular katıldı. Hafif sakat olan Erdal Kılıçaslan fizyoterapist Ahmet Bayrak gözetiminde bir süre düz koşu yaptıktan sonra tesislere geçerek tedavi oldu. Murat Tosun'un takımla birlikte çalıştığı antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra 3 takıma ayrılan futbolcular dönüşümlü olarak yarı sahada çift kale maç yaptı. Antrenman açma-germe hareketleriyle sona erdi. Dün de akşam saatlerinde taktik ağırlıklı bir çalışma daha yapan Kartallar, bugün sabah kahvaltısının ardından Antalya’ya giderek Titanik otelde kampa girecekler. Konyaspor’da, Antalyaspor maçının son çalışması, bugün otelin sahasında ter idmanı olarak gerçekleştirilecek. 
HEDEFİMİZ ÜÇ PUAN
Antrenmanı izleyen Konyaspor Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, beklentilere cevap veremediklerini ve ligde iyi bir durumda olmadıklarını, kötü gidişe dur demek için Antalya deplasmanından 3 puanla dönmek istediklerini söyledi. Konyaspor'un Spor Toto Süper Lig'in yeni takımı olduğunu hatırlatan Karapınar, "Kötü bir gidişimiz var ve cumartesi günü deplasmanda oynayacağımız maçta Antalyaspor karşısında puan ya da puanlar çıkarmak zorundayız. Ligin yeni takımıyız ve lige alışmaya çalışıyoruz. Biz şampiyon
olarak Süper Lig'e dönüş yaptığımız dönemde diğer tüm rakiplerimiz kadrolarını korudukları gibi üzerine de takviyeler yaptılar. Özellikle bu yıl ligimiz daha da zor ve çetin geçiyor. Ama her geçen haftada zamanın kısaldığını biliyoruz. Hesapta olmayan puanlar kaybediyoruz. Bu kötü gidişimize dur demek adına Antalyaspor maçı bizim için çok önemli bir fırsat. Rakibimiz ligin iyi çıkış yapan takımlarından birisi. Tecrübeli bir hocaya sahipler ve iyi de futbol oynuyorlar. Bütün amacımız Antalya deplasmanından galibiyetle dönebilmek. Bunu da başaracak gücümüzün olduğuna inanıyoruz. İyi bir takımız. Bugüne kadar oynadığımız maçlarda iyi mücadele örneği gösterdik. Ben ümitliyim ve alacağımız üç puanının bizi rahatlatacağına ve moral olacağına inanıyorum. İnşallah yaşayacağımız çıkışın ilk başlangıcı hafta sonu Antalyaspor maçıyla olacak" dedi.
TAZAMETA AFFEDİLDİ
Konyaspor yönetiminden Tazameta’ya af çıktı.. Bu sezon Diyarbakırspor’dan transfer edilen, ancak geçtiğimiz hafta disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bırakılan Kamerunlu oyuncu Thierry Tazemeta, teknik heyet ve yönetim kurulundan özür diledi.. Hafta boyunca takımdan ayrı olarak 2 nolu sahada çalışan Tazameta,  teknik heyet ile birlikte yapılan görüşme sonunda durumu değerlendirilerek affedildi. Tazameta takımla birlikte çalışmalara başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.