Kartalda son rötuş

Kartalda son rötuş

Pazar günü deplasmanda Hacettepe ile zorlu bir 90a çıkacak olan Konyasporda son hazırlıklar yapılıyor. Kartalda hedef galibiyet olarak belirlenirken, takımda önemli bir eksik yok

Konyaspor’da, Hacettepe maçının son rötuşları bugün yapılacak.. Ligin 4. haftasında lider koltuğuna oturan ve 8 haftadır yerini koruyan yeşil-beyazlılar da hedef; Hacettepe maçı.. Rakibini Başkent’te devirerek liderliğini sürdürmeyi amaçlayan Konyaspor’da, Konya’daki son çalışma bugün, maçın oynanacağı saatte Tatlıcak tesislerinde gerçekleştirilecek. 

Hacettepe ile Başkent deplasmanında oynayacağı maçının hazırlıklarını Çarşamba günü çift antrenmanla sürdüren yeşil-beyazlı takımın akşam saatlerinde yaptığı antrenmana sakatlığı nedeniyle fizyoterapist Ahmet Bayrak yönetiminde takımdan ayrı çalışan Ufukhan Bayraktar dışında kalan tüm oyuncular katıldı. Isınma hareketleriyle başlayan, 5'e iki ile top çalışması ile devam eden antrenman, top tekniğine dayalı çalışma ve çift kale maç ile tamamlandı.
Kartallar, dün de öğleyin taktik ağırlıklı bir çalışma yaparak Hacettepe maçının provası üzerinde durdular.. Takımda moralin iyi ve futbolcuların neşeli olmaları dikkat çekti. Konyaspor bugün bir çalışma daha yapacak.. Yeşil-beyazlılar Ankara’ya yarın sabah gidecekler ve Crowne Plaza otelde kampa girecekler.. Konyaspor’da Hacettepe maçının son çalışması Cumartesi günü öğleden sonra  Ankara’da yapılacak.. Takımda Ufukhan ve Koray dışında sakat yok. Serhat Akyüz ve Uğur Akdemir ise hazır olmadıkları için bu maçta da forma giyemeyecekler.
KONYASPOR YÖNETİMİ ÖZGENER’İ ZİYARET ETTİ
Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, İkinci Başkan  Ömer Atiker ve Başkan Yardımcısı Cengiz Yönet, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'i makamında ziyaret etti. Bu ziyarette TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve hemşehrimiz Mehmet Baykan'da hazır bulundu. TFF Başkanı Mahmut Özgener, Konyaspor Yönetim Kurulunu tebrik ederek, Konya'nın şehir potansiyelini dikkate alındığında Konyaspor'un Türk futboluna daha fazla katkı  sağlayabileceğine inandığını, Konyaspor'un şu anda Bank Asya 1.Lig'inde sorunsuz ve çok temiz maçlar oynadığını belirtti. Özgener, Konyaspor'a şampiyonluk yolunda başarılar diledi. Konyaspor Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, Federasyon Başkanı Mahmut Özgener’in şahsında Türkiye Futbol Federasyonu ailesine Türk futbolunun gelişmesi konusunda yaptıkları gayretlerinden dolayı teşekkür etti. Karapınar, Konyaspor Kulübü'nünde Türk futboluna katkı adına üzerine düşen görevi yerine getireceğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.