Kartalda sessizlik

Kartalda sessizlik

Kasımpaşa beraberliği ile ligde kalma umutlarını tamamen yitiren Konyasporda sessizlik sürerken, yeşil-beyazlılar hafta sonunda oynanacak Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına bugün başlayacak

Konyaspor’da, Gençlerbirliği maçının hazırlığı başlarken, biri yandan da gelecek sezonun planlaması yapılıyor. Cumartesi günü, İstanbul deplasmanında Kasımpaşa ile berabere kalarak küme düşmesi kesinleşen yeşil-beyazlı takımda, futbolculara verilen iki günlük izin bugün sona erecek ve Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına başlanacak.  Haftanın ilk idmanını, Tevfik Lav tesislerinde saat 17.30’da gerçekleştirecek olan Kartallar, hazırlıkları Cumartesi günü tamamlayacaklar ve aynı gün Ankara’ya gidecekler. Gençlerbirliği-Konyaspor maçı, Pazar günü saat 16.00’da başlayacak. Takımda, kırmızı kart cezalısı Perez dışında eksik yok. Uzun bir sakatlıktan sonra takıma dönen ve Kasımpaşa maçının son bölümlerinde oyuna giren Mehmet Batdal bu hafta Gençlerbirliği maçında da forma giyecek. Kırmızı kart cezalısı Perez’in yerine ise Kere oynayacak.   

YENİ DÖNEM PLANLAMASI

Kasımpaşa beraberliği sonucu, rakibiyle birlikte el ele Bank Asya 1. lige düşen Konyaspor’da yeni dönem planlaması için kollar sıvandı. Konyaspor’da, taktımda kalacak futbolcuların belirlenmesinin ardından eksiklere göre 5-6 yeni transfer yapılacak ve bunlarla birlikte genç futbolcular takıma kazandırılacak. 

Kasımpaşa maçında alınan beraberlikle Konyaspor’un bir alt lige düşmesinin kesinleştiğini belirten başkan yardımcısı ve basın sözcüsü İlker Özkan, bundan sonra iskelet kadronun korunarak yapılacak takviyelerle Konyaspor'un yeniden hak ettiği Süper Lig'e dönmesi adına çalışmalar yapılacağını söyledi.

Özkan konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı. "Son haftalarda iyi futbol oynuyorduk. Ama bu tek başına yeterli değildi. Puanlar almamız da gerekiyordu. Bir türlü oyunumuzun karşılığını sonuca yansıtamadık ve Kasımpaşa beraberliğiyle birlikte ligden düşmemizde kesinleşti. Artık yeni sezonun yapılanması için çalışacağız. İskelet kadromuzu koruyarak, eksik görülecek mevkilere yapılacak takviyelerle Konyaspor'u yeniden hak ettiği Süper Lig'e taşıma adına bundan sonra gayret göstereceğiz. Konya bunu başaracak güce ve potansiyele sahip. Burada önemli olan hem şehrin dinamiklerinin hem de Konyaspor'a gönül veren herkesin heyecanını kaybetmemesi. Basın sözcüsü Özkan, sezon boyunca takımımıza destek veren herkese ve taraftarlara da teşekkür etti. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.