Kartal’da prova günü

Kartal’da prova günü

Bahattin Karapınar:Samsunspor maçını kazandığımız takdirde ilk 6 hedefimizi gerçekleştirmiş olacağız. Deplasmanda oynayacağız. Rakibimizin de bir hedefi var. Kolay bir maç olmayacağını biliyoruz

Pazar günü, deplasmanda ligin sürpriz takımlarından Samsunspor ile zor bir maça çıkacak olan Konyaspor’da hazırlıklar 3 puan parolasıyla devam ediyor.. Bolu galibiyeti ve Adanaspor beraberliğiyle umutlarını artıran yeşil-beyazlılar, Samsunspor’u deplasmanda yenerek play-off vizesini almayı amaçlıyor.

Kartallar, dün Tatlıcak tesislerinde teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde teknik-taktik idmanı yaptı.. Rize maçında oyundan alındığı için yaptığı hareket nedeniyle kadro dışı kalan ve önceki gün affedilen Yusuf Kurtuluş’un da katıldığı antrenmanda futbolcuların istekli olmaları dikkat çekti.. Teknik direktör doğan, antrenmanda futbolcularını yapacakları hareketler konusunda sık sık uyardı. Konyaspor, bugün de taktik ağırlıklı bir idman yapacak. Samsunspor maçının taktiği ve tertibinin deneneceği antrenmana sakat futbolcuların dışında tüm oyuncular katılacak. Takımda, kart cezalısı ve Serhat dışında önemli bir sakatlık yok..

Konyaspor’da, Samsunspor maçının hazırlığı Cuma günü de devam edecek ve yeşil-beyazlılar Samsun’a Cumartesi günü sabah kahvaltısının ardından gidecekler.. Büyük Samsun otelde konaklayacak olan Kartallar, Samsunspor maçı öncesi son çalışmayı aynı gün saat 18.30’da Samsunspor tesislerinde yapacaklar ve maç saatini beklemeye çekilecekler.

KARAPINAR: 3 PUANLA DÖNECEĞİZ

Pazar günü oynanacak Samsunspor karşılaşmasının temsilcimizin ilk 6 takım arasına girerek play-off'u garantilemesi adına çok önemli olduğuna işaret eden Başkan Bahattin Karapınar, 3 puanla dönerek bu amaçlarına ulaşacaklarına inandığını söyledi.

Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde yapılan antrenman sırasında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Karapınar, Samsunspor ile ilk 6 takım arasında kalabilme yolunda en önemli maça çıkacaklarını belirterek, "Samsunspor maçını kazandığımız takdirde ilk 6 hedefimizi gerçekleştirmiş olacağız. Deplasmanda oynayacağız. Rakibimizinde bir hedefi var. Kolay olmayacağını biliyoruz. Mücadelenin üst düzeyde olacağı bir maçın geçeceğini düşünüyorum. Kazanmak istiyoruz ve kazanacağımıza da inanıyorum"dedi.

Takımda sezonun ikinci devresinde yaşanan düşüş hakkında da görüşlerini açıklayan Kulüp Karapınar, şunları söyledi:

"Özellikle sezonun ikinci devresinde başımıza gelmedik kalmadı. Takımımızla ilgili birçok problemler yaşadık. Dolayısıyla bu oyuncularımızı da etkiledi. Yaşananların etkisinden kurtulmak çok kolay olmuyor. Ama şu an takımımızın başında çok tecrübeli bir teknik adam var. Ziya Doğan hocamız takımın bu durumun içinden çıkması için çok çalışıyor. Biz de yönetim kurulu olarak bu konuda üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. İlk 6 takım arasına kaldığımız zaman play-off grubunda başarılı olacağımıza inanıyorum. Play-off maçlarına kadar da önümüzde yaklaşık 1 aylık bir süre var. Bu dönemi en hazır hale gelebilmek adına en iyi şekilde değerlendireceğiz..."

Karapınar, Hacettepe maçından sonra kadro dışı bırakılan Yusuf Kurtuluş'un affedildiğini belirtirken, "Yusuf Kurtuluş, yönetim kurulumuzdan, teknik heyetimizden, oyuncu arkadaşlarından, ve camiamızdan özür diledi. Büyüklük affetmeyi gerektirir. Biz yönetimimizde Yusuf'un affedilmesi konusunda karar aldık. Çalışmalara başladı. İnşallah kalan haftalarda başarılı olur. Yusuf, yapmış olduğu hareketin yanlışlığını biliyor. Genç insanlar. Herkes oyunculuk dönemlerinde çeşitli hatalar yapabiliyor. Kendisi hatasını kabul etti ve özür diledi. Bunun karşılığında da yeniden takıma döndü. Yusuf, genç yaşına rağmen tecrübeli ve aynı zamanda kalan maçlarımızda takımımızın ihtiyacı olabilecek bir oyuncu. En önemlisi Yusuf, yapmış olduğu hatayı ve yapması gerekeni biliyor. Yaptığından dolayı da çok üzgün" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.