Kartal’da özel mesai

Kartal’da özel mesai

Torku Konyaspor bugün özel maçta Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Saat 13.00’da başlayacak mücadele Kemerburgaz tesislerinde oynanacak

Torku Konyaspor bugün Kasımpaşa ile özel maçta karşı karşıya gelecek. Konyaspor ile Kasımpaşa arasındaki hazırlık maçı saat 13.00’de başlayacak ve Kemerburgaz tesislerinde oynanacak.

Eskişehirspor ile ligin 12. haftasında, 22 Kasım Pazar günü içi sahada karşılaşacak olan Torku Konyaspor’da hazırlıklar devam ediyor. Dün sabah taktik ağırlıklı bir çalışma daha gerçekleştiren yeşil-beyazlılar akşam da havayoluyla İstanbul’a uçtular. Ligde son 3 hafta da aldığı beklenmedik sonuçlarla 7. sıraya kadar inen Torku Konyaspor teknik ekibi bugünkü maçta ligde süre almayan futbolculara şans tanıyacak. Karşılaşmanın ardından futbolculara iki gün izin verilecek.

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

Torku Konyaspor’da Eskişehir maçı hazırlıkları dün yapılan antrenman ile devam etti.  Teknik Direktör Aykut Kocaman gözetiminde yapılan antrenman salondaki CORE ısınma ve denge-ağırlık çalışması ile başladı. Oyuncular daha sonra sahada gruplar halinde dar alanda top kontrolüne dayalı pas çalışması yaptı. Antrenman gol ve şut çalışması ile sona erdi. Yeşil-beyazlı ekibe bugün oynanacak Kasımpaşa maçının ardından 2 gün izin verilecek.  Torku Konyaspor’da lig sonuncusu Eskişehirspor ile oynanacak maçın hazırlıkları Salı günü Tatlıcak M. Tevfik Lav tesislerinde başlayacak. Bu maç öncesi takımda sarı kart cezalısı Mehmet Uslu dışında eksik yok. Hedef, Eskişehirspor’u yenerek 3 hafta aradan sonra galibiyetle yeniden buluşmak.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.