Kartal’da moraller bozuk

Kartal’da moraller bozuk

Kasımpaşa ile iç sahada berabere kalan Konyaspor’da gözler Pazar günü oynanacak Gençlerbirliği maçına çevrildi

Konyaspor’da Kasımpaşa maçı geride kaldı ve Pazar günü iç sahada Gençlerbirliği ile oynanacak önemli karşılaşmanın hazırlıkları ara verilmeden başladı. Cumartesi günü, ligde kalma mücadelesi veren rakipleri arasında yer alan ve 8 puanla ligin sonuna demir atan Kasımpaşa karşısında beraberliği ikinci yarıda kurtaran yeşil-beyazlı takımda, 1 puan buruk bir sevinç yarattı.
Ligde ilk yarıda kalan son 3 maçtan 2’sini; Gençlerbirliği ve Galatasaray ile içeride, Sivasspor ile de deplasmanda oynayacak olan Konyaspor’da, Gençlerbirliği maçının hazırlıkları Pazar günü başladı.. İzinli ve sakat futbolcuların dışında kalan oyuncuların katıldığı yenileme antrenmanında Kasımpaşa maçında oynayanlar düz koşu, diğer oyuncular ise kondisyon antrenmanı yaptı ve çalışma yarı sahada yapılan çift kale maçla sona erdi.
Kartallar, dün günün ilik antren8manını öğle saatlerinde yaptılar. Düz koşuyla başlayan ve istasyon çalışmasıyla devam eden antrenman açma-germe hareketleriyle sona erdi. Yeşil-beyazlılar, akşam saatlerinde ise ikinci antrenmanı yaparak Gençlerbirliği hazırlıklarını sürdürdüler.
Konyaspor’da, Pazar günü iç sahada Gençlerbirliği ile yapılacak maç öncesi takımda eksik yok. Kasımpaşa maçında forma giymeyerek sarı kart cezasını çeken Emre Toraman, Pazar günü takımdaki yerini alacak. Bu arada, teknik adamların forvette Eser-Tazameta ikilisine, sağ önde ise İbrahima Bangoura’ya şans verecekleri öğrenildi.
Ligde, özellikle iç sahada kaybettiği puanlarla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Konyaspor, 14. hafta sonunda 11 puanla 15. sırada yer alıyor. 2 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 yenilgi alan ve attığı 15 gole karşılık kalesinde 24 gol gören Kartallar, Pazar günü Gençlerbirliği’ni yenerek, rakiplerin zor maçlar oynayacakları hafta da rahat bir nefes almayı amaçlamakta. Süper ligde son üç sırayı ise 11’er puanlı Bucaspor, Sivasspor ve 8 puanlı Kasımpaşa yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.