Kartalda kongre günü

Kartalda kongre günü

Konyaspor, Olağan Genel Kurulunun 2. oturumunu bugün gerçekleştirecek

Bir diğer taraftan da şampiyonluk yarışı veren Trabzonspor ile yarın karşılaşacak olan yeşil-beyazlılar, hazırlıklarını tamamlayarak Trabzon’a gitti

 

 

Konyaspor’un Olağan Genel Kurul toplantısının ikinci oturumu bugün yapılacak. Mevlana Kültür Merkezi, Sultan Veled salonundaki genel kurul saat 18.00’de başlayacak ve salonu üyeler dışında kimse alınmayacak. Geçtiğimiz hafta çoğunluk sağlanamadığı gerekçesiyle ertelenen genel kurulda, bu kez çoğunluk aranmayacak. Kongrede, katılmaları halinde 344 üye oy kullanacak.

 

Genel kurul öncesi, başkan ve yönetim için düne kadar talip çıkmadı. Ancak, spor kamuoyunun, Bahattin Karapınar ve ekibinin göreve devam etmesinin yararlı olacağı ortak görüşünde olduğu öğrenildi. Genel kurul, bugün de yapılmaması halinde kulüp divana teslim edilecek. Divan ise mahkemeye başvurarak kayyumu tayini edilmesini isteyecek. Ancak, güveniliri kaynaktan alınan bilgilere göre, genel kurulun büyük olasılıkla yapılacağı ve Bahattin Karapınar ve oluşturacağı yönetimin yeniden görev alacağı ileri sürüldü.   

 

Kartallar bugün uçuyor. Cumartesi akşamı, ligde şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor ile önemli ve zor bir maça çıkacak olan Konyaspor’da hazırlıklar devam ediyor. Trabzon seferi bugün başlıyor. Belek kampında, Rusya ve Ukrayna 1. lig takımlarıyla 3 özel maç oynayan ve bir günlük izinin ardından Trabzon maçı hazırlıklarına yeniden başlayan yeşil-beyazlıların önceki akşam Sirene Golf Hotel Sahası’nda gerçekleştirilen antrenmana Mehmet Batdal, milli takımdan henüz dönmeyen Tazemeta ile sakatlıkları bulunan Erdinç Yavuz ve Veli Acar katılmadı.

 

Milli takımlardan dönen Kere, Kamil Zayatte ve Basem Abbas’ın yer aldığı antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Taktik çalışma sırasında sakatlık geçiren Murat Tosun antrenmanı yarıda bırakmak zorunda kaldı. Yönetici ve teknik adamları korkutan Murat’ın kardiyografisi çekildi. Bu futbolculardan, sakatlığı süren Erdinç’in Trabzon maçında oynayamayacağı bildirildi. Veli’nin ise önceki gün MR’ı çekildi. Sonuç dün akşam saatlerinde belli olacaktı. Kartallar, dün ise yine akşam saatlerinde taktik ağırlıklı biri çalışma yaptılar. Ülkesinin Milli takımında bulunan Tazameta ise dün kampa katılacaktı. Dünkü antrenmanda futbolcuların hırslı ve neşeli olması dikkat çekti.

 

Konyaspor’da Trabzon seferi bu sabah başlayacak. Hava yolu İstanbul’a oradan da aktarmalı olarak Trabzon’a gidecek olan yeşili-beyazlılar, Novotel’de kampa girecekler. Konyaspor, Trabzon maçı öncesi son çalışmasını bu gün saat 16.00’da yapacak. Trabzonspor ile yarın saat 19.00’da Hüseyin Avni Aker stadyumunda karşılaşacak olan Konyaspor, 3 Nisan 2011 Pazar günü Trabzon’dan Ankara’ya, oradan da karayoluyla Konya’ya dönecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.