Kartal’da kan kaybı sürüyor

Kartal’da kan kaybı sürüyor

Spor Toto Basketbol Liginde mücadele eden Torku Konyaspor’da kan kaybı sürüyor.

Spor Toto Basketbol Liginde mücadele eden Torku Konyaspor’da kan kaybı sürüyor. Büyükçekmece’ye 75-72 mağlup olan yeşil-beyazlılar üst üstte 5. yenilgisini aldı. Torku Konyaspor geride kalan maçlarda Darüşşafaka, Yeşilgiresun Belediyesi, Galatasaray, Banvit ve son olarak Büyükçekmece’ye mağlup oldu.

TUCKER’IN BAŞARISI YETMEDİ

Torku Konyaspor Basketbol’un yıldız oyuncusu Clay Tucker Büyükçekmece maçında da sahanın en iyi oyuncusu oldu.  Tucker mücadeleyi 25 sayı 2 ribaunt ve 4 asistle noktaladı. Clay Tucker çok iyi bir maç çıkarmasına karşın yenilgiye engel olamadı.Tucker'ın üçlüğüyle 4 saniye kala 72'de eşitlenen skor, Roll'un son saniyede bulduğu üçlükle 75-72'ye geldi ve ev sahibi ekip maçı bu skorla kazandı.

SON SANİYEDE YILDIZLAŞTI

ABD'li şutör Michael Roll düşük yüzdeyle hayal kırıklığı yarattığı maçın son saniyesinde attığı üçlükle takımına bir galibiyet armağan ederken, maçı da 13 sayı, 7 ribaunt ve 2 top çalma ile tamamladı.

RİBAUNTLARDA RAKİP ÜSTÜNDÜ

Demir İnşaat Büyükçekmece tam 47 ribaunt alarak bu alanda Torku Konyaspor’a üstünlük kurarken, bu ribauntların 15'inin hücum ribaundu olması dikkat çekti.

SEAN WİLLAMS DOUBLE DOUBLE YAPTI

Torku Konyaspor’un  Amerikalı oyuncusu Sean Williams  Demir İnşaat Büyükçekmece  karşısında 12 sayı ve 10 ribaund ile double-double yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.