Kartal’da imzalar atıldı

Kartal’da imzalar atıldı

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Konyaspor’da, yönetimin kadroyu güçlendirme çalışmaları devam ediyor. Yeşil-beyazlılar, Emre Toraman ile 2, İvan Lietava ile 4, Peter Grajciar ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

Bir taraftan yeni sezon için hazırlıklarını sürdüren Konyaspor, bir taraftan da dış transferde anlaşma sağladığı isimlere imza attırmaya devam ediyor. Yeşil-beyazlılar, Kasımpaşa'dan Emre Toraman ile 2, MSK Zilina takımından forvet oyuncusu İvan Lietava ile 4 ve Slavia Praha kulübünden orta saha oyuncusu Peter Grajciar ile 3 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, As Başkanlardan İlker Özkan ve Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Türkmen hazır bulundu. Transferde sona geldiklerini ve başarılı olacak bir Konyaspor için yoğun bir mesai harcadıklarını belirterek konuşmasına başlayan Kulüp Başkan Bahattin Karapınar, "Takımımıza takviye yaparak güçlendirmeye devam ediyoruz. Eksik olan mevkilere yaptığımız transferlerle takımımız daha da güçlendi. Çalışmalara başladığımızdan bu tarafa söylediğimiz gibi, Konyaspor Süper Lig'e yakışan, Süper Lig kalitesinde bir takım olacak. Konyaspor olarak biz öncelikle bu yıl geçen yıl Bursaspor’un yakaladığı fair play ödülünü yakalamaya çalışacağız. Bu anlamda transferde yapıyoruz. Takımımızla ilgili söylenecek belki de en önemli not, kolej havasında bir takımımız. Çok disiplinli, karakterli arkadaşlardan oluşan bir grup halindeyiz. Bugünki yapılan transferlerle de toplam kaliteye biraz daha ekleme yaptık. İnşallah Konyaspor'umuz 2010-2011 sezonunda Konya şehrine ve Türk futboluna yakıişan bir takım olarak mücadelesini sürdürecek. Aramıza yeni katılan arkadaşlarla daha da güçlendik. Konyaspor, takım yapısıyla yeni sezonda adından sıkça söz ettirecek. Biz buna inanıyorum" şeklinde görüş belirtti.

Yeni transferlerden Peter Grajciar, Konyaspor'un Türkiye Lig'inde zirveyi zorlayacak bir takım olduğuna inandığını ve kendisinin de bu konuda çok hırslı olduğunu belirtirken, 'Başarıya giden yolda Konyaspor'a katkı için buradayım ve başarılı olacağımıza da inanıyorum" dedi. MSK Zilina takımından transfer edilen golcü oyuncu İvan Lietava ise yaptığı açıklamada, "Geçen sene oynadığım MSK Zilina takımı şampiyon oldu. Bende çıtayı biraz daha yükselttim ve Konyaspor'dan gelen teklifi memnuniyetle kabul ettim. Artık tek düşüncem kontratım boyunca Konyaspor'un başarısına katkıda bulunmak" dedi.

Son olarak Kasımpaşa forması giyen yeni transfer Emre Toraman ise, "Konyaspor bu lige yabancı bir kulüp değil. Sadece 1 sene ara verdi. Buradaki futbolcuların hepsi tecrübeli. Forvet hattındaki eksiklikler gideriliyor. İyi bir arkadaşlık ortamında iyi çalışma yapınca ister istemez bir başarı geliyor. Burada da kurulmuş bir düzen var. Bizde elimizden geldiği kadar bütün enerjimizi verip bu yıl takımı ligde tutup, önümüzdeki yıllarda da çıtayı yükseltmek istiyoruz" diye konuştu.

EMRE TORAMAN

5 Ocak 1979 doğumlu olan yeni transferimiz Emre Toraman, futbola 1998 yılında profesyonel olarak Gençlerbirliği'nde başladı. 2001'de Hacettepe Spor, 2002'de Marmaris Belediyespor'da kiralık olarak forma giyen Emre Toraman, daha sonra sırasıyla Yimpaş Yozgatspor, Trabzonspor, Sakaryaspor, Kayseri Erciyesspor, Çaykur Rizespor, Eskişehirspor ve Kasımpaşa takımlarında oynadı. 2009-2010 sezonunda Kasımpaşa formasıyla Süper Lig'de 26 maça çıkan ve 1 gol atan yeni transferimiz Emre Toraman, 1 kez de A Milli Takımda görev yaptı.

PETER GRAJCİAR

17 Eylül 1983 Zvolen (Slovakya) doğumlu olan 27 yaşındaki yeni transferimiz futbola Lokomotiva Zvolen takımında başladı. 2004-2008 yılları arasında 123 maçta FC Nitra forması giyen ve 15 gol atan Peter Grajciar, 2008-2009 ve 2009-2010 sezonlarında Slavia Praha takımıyla 31 maçta 5 gol kaydetti. 3.haftası geride kalan Çek Cumhuriyeti Ligi'nde ilk 2 hafta maçlarında oynayan yeni transferimiz Peter Grajciar, 1 kez Slovakya Milli Takım formasını giydi.

İVAN LİETAVA

20 Haziran 1983 Bratislava doğumlu olan Slovak golcü oyuncumuz İvan Lietava futbola SK Cifer takımında başladı. 2003-2004 sezonundan FC Spartak Trnava (11 maç), 2004-2005 ve 2005-2006 sezonlarında FK AS Trencin (79 maç-15 gol), 2006-2007 sezonunda Dukla Banska Bystrica (19 maç-6 gol)forması giyen İvan Lietava, 2008-2009 sezonunda ülkemizde kiralık olarak Denizlispor'da görev yaptı ve 13 maç 3 gollük bir performans sergiledi. 2007-2010 yılları arasında 67 maçta MSK Zilina takımında forma giyen ve 26 gol kaydeden yeni transferimiz İvan Lietava, MSK Zilina takımının 21 Temmuz'da Birkara FC takımıyla oynadığı Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu maçında forma giyip 1 gol kaydederken, 27 Temmuz'da PFC Litex Lovech ekibiyle oynanan Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu maçında da görev yaptı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum