Kartal’da imza günü

Kartal’da imza günü

Konyaspor, Mısırlı Ayman Abdelaziz ile Norveçli Poljac ile bugün büyük bir ihtimalle sözleşme imzalayacak. Kocaelispordan Serhat Akın, Bülent Bölükbaşı ve Taner Gülleri ile imza aşamasına geldi.

Lig’in ikinci yarısına güçlü bir kadro ile girmenin hesaplarını yapan Konyaspor, teknik heyetin talebi doğrultusunda daha önce Türkiye’de de forma giyen Mısırlı oyuncu Ayman Abdelaziz ve Norveçli Poljaç ile bugün büyük bir ihtimalle sözleşme imzalayacak. Türkiye’de son olarak Trabzonspor’da forma giyen Ayman ile her konuda anlaşıldığı ve bu futbolcunun Konyaspor’a “evet” dediği öğrenildi. Ayman’ın yanı sıra yeşil-beyazlı ekibin Antalya kampında denediği ve hazırlık maçlarında şans verdiği Norveçli Poljaç’ın da bugün yeşil-beyazlı temsilcimizle sözleşme imzalayacağı gelen haberler arasında. Konyaspor,  Kocaelispor’dan Bülent Bölükbaşı, Serhat Akın ve Taner Gülleri transferlerinde sona yaklaştı. Yeşil-beyazlılar diğer taraftan Serhat Akın ve Taner Gülleri’nin ve Bülent Bölükbaşı’nın kulüpleriyle olan problemlerinin çözülmesini bekliyor. Ligler başlamadan transferi bitirmeyi amaçlayan Konyaspor’un bu transferleri önümüzdeki günlerde gerçekleştirmesi bekleniyor.
Bu sezon ülkesinde Al Zamalek takımında oynayan 30 yaşındaki Mısırlı oyuncu Ayman Abdelaziz, daha önce Türkiye’de Kocaelispor, Malatyaspor, Gençlerbirliği ve Trabzonspor formalarını giymişti. Öte yandan Kocaelispor’a sezon başında transfer olan ve ligin ilk yarısı bitmeden takımdan ayrılan 28 yaşındaki tecrübeli oyuncu Serhat Akın, bu sezon ligde 11 maçta forma giyerek 684 dakika sahada kaldı. Kocaelispor’un tecrübeli golcü oyuncusu 33 yaşındaki Taner Gülleri ise, bu sezon ligde 16 maçta 7 gol kaydederken, sahada bin 384 dakika görev aldı.
FERDİ BAŞODA BELİRSİZLİĞİ SÜRÜYOR
Konyaspor’a sezon başında Sakaryaspor’dan transfer olan Ferdi Başoda, transferindeki belirsizliğin çözülmesini bekliyor. Devre arası transfer döneminde Konyaspor’un kiralık olarak vermek istediği 26 yaşındaki futbolcu Ferdi Başoda, transferindeki belirsizliğin giderilmesini bekliyor. Takımın Antalya’da kamp yaptığını, fakat kendisinin Konya’da olduğunu ifade eden Ferdi Başoda, “Konyaspor’un Konya Şekerspor’dan maddi destek alma durumu vardı. Bununla birlikte Konya Şekerspor bana talip oldu. Fakat ben Konya Şekerspor’a gitmek istemediğimi söyledim. Kulübüm de bana gidebilmem için bir bedel getirmemi istedi. Takımların da transferini bitirdiği şu günlerde bunun olması pek mümkün gözükmüyor. Bir futbolcunun hedefi her zaman en yukarıda olmaktır. Ben Bank Asya 1. Lig’den Konyaspor’a geldim. Buradan 2. Lig’e gitmeyi istemedim. Şu an için durumum net değil. Giray Bulak ile görüşmemde bana Konya Şekerspor’a kiralık olarak gitmemin ileriki yıllarda benim için daha iyi olacağını söyledi. Ama dediğim gibi ben geçen sezon Bank Asya 1. Lig’de 14 gol attım. Sonra buraya geldim. Fakat istediğim şansı bulamadım. Ben her zaman işime bakıyorum. Takımın dönmesini bekliyorum. Burada tek başıma tesislerde çalıştım. İkinci yarıda gittiğim takımda hazır olmamı bekleyeceğim. Ben elimden geldiği kadar kendimi hazır tutmaya çalışıyorum” dedi. Ferdi Başoda, bu sezon Konyaspor formasıyla ligde 4, Fortis Türkiye Kupası’nda 2 olmak üzere toplam 6 maçta oynarken, sahada 312 dakika görev aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.