Kartal'da herkes galibiyete inanıyor

Kartal'da herkes galibiyete inanıyor

Konyaspor, Pazar günü iç sahada oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Pazar günü Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'la zorlu bir 90'a çıkacak olan Konyaspor'da yönetim, teknik ekip ve futbolcular bu maçtan 3 puanla ayrılacaklarına inanıyorlar. Ali Turan cezası nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek

Torku Konyaspor, Pazar günü iç sahada oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Ligde ilk galibiyetini almayı amaçlayan yeşil-beyazlı takım, önceki akşam gerçekleştirilen günün ikinci antrenmanında gol çalışması yaptı. Antrenmanda tüm futbolcuların iyi göründüğü gözlendi. Lige verilen bir haftalık aradan sonra, Pazar günü 3. hafta maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek Torku Konyaspor’un, akşam saatlerinde yaptığı antrenman teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde gerçekleştirildi. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan çalışmada oyuncular 5’e 2’nin ardından çabukluk çalışması yaptı. Antrenman savunma ve hücum organizasyonlarıyla yapılan çift kale maç ve açma-germe hareketleriyle sona erdi.

ALİ TURAN BU MAÇTA YOK

Yeşil-beyazlılar, dün akşam Tatlıcak tesislerinde çift kale maçta Gaziantep maçının taktiği ve tertibini denediler. Torku Konyaspor’da, sakatlığı nedeniyle tedavisi sürdürülen Semih Aydilek dışında diğer sakat futbolcuların durumu dün akşamki antrenmanda belli olacaktı. Bilindiği gibi Konyaspor’da Ali Turan, Ali Zeytuni ve Serkan Şahin sakat. Öte yandan, geçene yıldan 3 maç ceza alan Ali Turan’ın sakatlığı geçse bile bu maçta da forma giyemeyeceği bildirildi. Ali Turan’ın cezası Adana Demirspor ile oynanacak maçtan sonra sona erecek. Tek hedef, Gaziantep’i yenerek ilk galibiyeti alarak moral ve güven tazelemek.

KONYASPOR'A MORAL YEMEĞİ

Torku Konyasporlu yönetici, teknik adam ve futbolcular önceki akşam moral yemeğinde .bir araya geldi. Dedeman Hotel tarafından gerçekleştirilen yemeğe basın mensupları da katıldı. Samimi bir ortamda geçen yemek sonrasında kısa bir konuşma yapan Konyaspor yönetim kurulu üyesi Fatih Yılmaz, “iyi ve kaliteli bir kadroya sahip olmamıza rağmen sezona istediğimiz gibi başlayamadık. Ama bizler takım olarak size ve teknik heyetimize güveniyoruz. Umutsuzluğa yer yok. Kötü gidişimize Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak son vereceğiz ve bir çıkış yakalayarak Torku Konyaspor’un gerçek gücünü alacağımız sonuçlarla herkese göstereceğiz. Size güvenimiz tam. Taraftarlarımıza çağrımız takımımıza sonuna kadar destek versinler. Lig sonunda Süper lig hedefimize ulaşarak onların yüzünü güldüreceğiz” şeklinde konuştu. Yılmaz, yemeğe ev sahipliği yapan Dedeman Hotel ve satış ve pazarlama Müdürü Ahmet Emin Ok’a da teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.