Kartalda geri sayım

Kartalda geri sayım

Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Güngörensporla karşı karşıya gelecek olan Konyasporda bu maçın hazırlıkları sürüyor. Teknik direktör Osman Özdemir:Rakibi hafife almıyoruz

Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Güngörenspor’la karşı karşıya gelecek olan Konyaspor’da bu maçın hazırlıkları sürüyor. Teknik direktör Osman Özdemir:Rakibi hafife almıyoruz

 

 

Konyaspor’da, Güngörenspor maçının hazırlıkları galibiyet parolasıyla devam ediyor. Lige verilen ara nedeniyle, 3 günlük izinin ardından Salı günü yeniden topbaşı yapan yeşil-beyazlılar Çarşamba günü sabah ve öğleden sonra olmak üzere çift antrenman yaptı. Teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yapılan akşam antrenmanına milli takım kamplarında bulunan Mahamoudou Kere ve Abdülkerim Bardakçı katılmazken, sakatlığı bulunan Feyyaz Belen çalışmada yer almadı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman koordinasyon çalışması ile devam etti. Savunma ve hücum organizasyonları üzerine pasa ve prese dayalı top çalışması yapan oyuncular çift kale maç ve açma-germe hareketleriyle antrenmanı tamamladı.

 

Kartallar, dün de akşam saatlerinde Tatlıcak tesislerinde taktik çalışması yaptılar. Bugün de taktik çalışacak olan Konyaspor’da, Pazar günü iç sahada oynanacak Güngören maçının hazırlıkları Cumartesi günü tamamlanacak ve futbolcular tesislerde kampa alınacak. Konyaspor’da Ertuğrul ve Feyyaz dışında eksik yok. Moral süper. Hedef, Güngören Belediyespor’u yenerek iç sahada ikinci galibiyeti almak. Yöneticiler, taraftarları destek olmaya davet ettiler ve maçı kazanacak güçte olduklarını dile getirdiler..

 

ÖZDEMİR, GALİBİYET DEDİ

 

Konyaspor teknik direktörü Osman Özdemir, ligde takımların güçlerinin birbirine eşit olduğunu ve maç günü az hata yapan ve daha çok isteyen takımın sahadan istediği puanları alarak ayrıldığını belirtti. Özdemir, Güngörenspor maçına iyi konsantre olarak galibiyetle tamamlayacaklarına ve önemli bir kazanç elde edeceklerine inandığını da söyledi ve maçla ilgili olarak açıklamasını şöyle sürdürdü.

 

"Bank Asya 1. Lig'in zorluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Sezon başından beri takımların güç dengelerinin eşit olduğunu, kimin kimi yeneceğinin belli olmadığını, o gün için formda olan takımın sahadan istediği sonuçla ayrıldığını söylüyoruz. Favorisi olmayan bir lig Bank Asya 1. Lig'de ilk 9 haftayı kendi açımızdan iyi kapattığımızı düşünüyorum. Ama bundan sonrası da çok önemli. İlk yarının sonuna kadar ne yapacağımız açıkçası bizi artık çok ilgilendiriyor. Şimdi Güngörenspor ile oynayacağız. Rakibin ligin en alt sırasında olması bizim için hiçbir şey ifade etmiyor. Hep takımların güçlerinin eşit olduğunu söylüyorum. Güngörenspor'da bu eşit güce sahip takımlardan. Zor bir maç bizi bekliyor. Eğer iyi konsantre olabilirsek ve karşılaşmayı lehimize çevirirsek bizim adımıza çok büyük bir kazanç olur diye düşünüyorum.”Konyaspor, ligde kalanh 8 maçın 4’ünü içeride, 4’ünü de deplasmanda oynayacak. Fikstüre göre, Kartallar; Güngören Belediyespor, Boluspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Göztepe ile içeride karşılarken, Giresunspor, Akhisar Belediyespor, Adanaspor v e Elazığspor deplasmanına çıkacaklar.

 

BANK ASYA’DA 10. HAFTA

 

Konyaspor’un 13 Kasım Pazar günü saat 16:00'da başlayacak maçta Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu'nda İstanbul Güngörenspor'u konuk edeceği Bank Asya 1.Lig'de 10.haftanın maç programı ve düdük çalacak hakemler şöyle: Cumartesi: saat 13:30 Kayseri Erciyesspor-Akhisar Belediye Gençlik ve Spor: Hüseyin Sabancı, saat 13:30 TKİ Tavşanlı Linyitspor-Boluspor: Koray Gençerler, saat 16:00 Elazığspor-Adanaspor: Volkan Bayarslan, saat 19:00 Denizlispor-Karşıyaka: Kuddusi Müftüoğlu. Pazar: Saat 13:30 Kasımpaşa-Gaziantep B.Ş.Bld.Spor: Çağatay Şahan, saat 13:30 Kartalspor-Ç.Rizespor: Tolga Özkalfa, saat 16:00 Konyaspor-İstanbul Güngörenspor: Kutluhan Bilgiç, saat 19:00 Göztepe-Sakaryaspor: Suat Arslanboğa. 10. haftanın son maçı pazartesi günü saat 20:00’de Bucaspor ile Giresunspor arasında oynanacak ve karşılaşmayı Barış Şimşek yönetecek.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.