Kartal'da Fener mesaisi

Kartal'da Fener mesaisi

Torku Konyaspor’da Fenerbahçe maçı hazırlıkları başladı. Ligin 10. haftası geride kalırken en başarılı taktım lider Beşiktaş oldu.

Spor Toto Süper ligin 11. haftasında, Pazar günü deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Konyaspor’da haftanın ilk antrenmanı bir günlük izinin ardından dün yapıldı. Tatlıcak M. Tevfik lav tesislerinde gerçekleştirilen antrenmana tüm futbolcular katıldı. Perşembe ve Cuma günleri basın ve taraftarlara kapalı olarak taktik çalışma yapacak olan Kartal’da hazırlıklar Cumartesi günü tamamlanacak ve takım, program değişmemesi halinde aynı gün İstanbul’a gidecek.  Torku Konyaspor’da, Fenerbahçe maçı öncesi sakat ve cezalı futbolcu bulunmamakta. Hedef, Fenerbahçe’den puanla almak.

EN BAŞARILI BEŞİKTAŞ

Spor Toto Süper ligde 19. hafta geride kalırken, ene başarılı takım Beşiktaş oldu. 7 maçta sahadan galibiyetle ayrılan siyah-beyazlılar, Galatasaray, Fenerbahçe ve Akhisar Belediye ile birlikte en az yenilene takım oldu. Bu dört takımda sadece 1’re kez yenildi. Sivasspor’un galibiyetle tanışamadığı v e 6 beraberlikle en çok berabere kalan takım olduğu ligde son sırada yer alan Eskişehirspor 8 mağlubiyetle en çok yenilen takım olarak istatistiklere geçerken, Mersin İdmanyurdu ve Eskişehirspor 1’er galibiyetle en az kazanan, Başakşehir ise 1 beraberlikle en az berabere kalan takım oldu. 

Spor Toto Süper ligde gol sıralamasında da Beşiktaş ilk sırada yer aldı. Lider Beşiktaş 10 maçta rakip filelere 27 kez havalandırarak Avrupa’da da en9 çok gol atan ikinci taktım oldu. Kayserispor ve Eskişehirspor 7’şer golle en az gol atan, Mersin İdmanyurdu ve Eskişehirspor 22’şer golle an çok gol yiyen takım ünvanına elde etti.. Lider Beşiktaş artı 15, son sırada bulunan Eskişehirspor ise eksi 15 gol averajına sahip.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.