Kartal zoru sever

Kartal zoru sever

Kartallar, dün ise Tatlıcak tesislerinde öğle saatlerinde teknik-taktik çalışması yaptılar. Bugün de taktik antrenmanı yapacak olan yeşil-beyazlılar Rizeye Cumartesi sabah, havayoluyla gidecekler

Konyaspor’da, Rizespor maçının hazırlıkları puan umuduyla devam ediyor. Ligin başından buyana, deplasman oynadığı 4 maçta 2 galibiyet ve 2 beraberlik alan ve yenilgisi bulunmayan yeşil-beyazlılar, Rize deplasmanından da puanla dönerek geleneği sürdürmeyi amaçlıyor.
Konyaspor’un, önceki gün akşam saatlerinde yaptığı günün ikinci antrenmanında futbolcuların oldukça hırslı ve istekli olmaları dikkat çekti. Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde yapılan antrenmana dinlendirilen ve tedavisine devam edilen Ali Dere dışında tüm oyuncular katıldı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman top çalışması ve çabukluk-koordinasyon hareketleriyle devam etti. Antrenman çift kale maç ve açma-germe hareketleriyle sona erdi. Antrenmanı Futbol Şube Sorumlusu Hasan Dağlı ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kaya da izleri. Kartallar, dün ise Tatlıcak tesislerinde öğle saatlerinde teknik-taktik çalışması yaptılar.. Bugün de taktik antrenmanı yapacak olan yeşil-beyazlılar Rize’ye Cumartesi sabah, havayoluyla İstanbul aktarmalı olarak gidecekler. Takımda moral süper.
ÖTEN; 1 PUAN İYİ OLACAK
Konyaspor basın sözcüsü Güven Öten, Rizespor maçının zor olduğunu dile getirdi ve “1 puan çok iyi olur” dedi.Göreve gelmelerinin ardından futbolcularla yaptıkları görüşmede kendilerine ödemeler konusunda söz verdiklerini ve yönetiminde üzerine düşeni yapacağını kaydeden basın sözcüsü Öten, “ödemeler başladı. Bayrama kadar sanırım tamamı ödenmiş olur. Zaten, futbolcularımızda yeni yönetimin göreve gelmesiyle rahatladılar. Yönetim olarak geleceğe daha bir ümitle bakıyoruz. Gerekli destek sağlanacak” diye konuştu.
Konyaspor basın sözcüsü Güven Öten,  Rizespor maçı ve takımın geleceğiyle ilgili olarak ise şunları söyledi.  “Rizespor iyi bir takım. Zor bir maç olacak. Alacağımız 1 puan çok iyi olacak.. Öyle sanıyorum ki, alacağımız 1 puan bile ligde dengeleri değiştirecektir.. Konyaspor bugüne kadar aldığı başarılı sonuçlarla kendisini ispat etti. Özellikle son iki maçta alınan 6 puan Konyaspor’un kolay lokma olmadığını, iyi bir takım olduğunu gösterdi. Rize deplasmanında alınacak 1 puan bile, tüm zorluklara rağmen Konyaspor’un zirve takımları arasında yer alacağı ümitlerini artıracaktır.”  
BİRLİKTELİK BAŞARI GETİRİR
Konyaspor’un genç futbolcusu Recep Aydın, takım olarak sezona başlarken başarılı olacaklarına inandıklarını ve her geçen hafta oynadıkları oyun, ortaya konulan mücadele ve alınan sonuçlarla bunu kanıtladıklarını ve kanıtlamaya da devam edeceklerini söyledi.  Genç oyuncu Recep Aydın, takım olarak başarılı olmayı hak ettiklerini de dile getirdi ve açıklamasını şöyle sürdürdü.
“Öncelikle iç sahada kazandığımız için inanılmaz mutluyuz. Biz sezon başından bu yana çok güzel bir ortam oluşturduk. Ligin başından beri söylediğimiz tek şey bu birlikteliğin başarıyı getireceğiydi. Çünkü bu ortam ve arkadaşlık başarıyı hak ediyor. Gün geçtikçe daha iyi oluyoruz. Bu başarımızı Çaykur Rizespor maçında da devam ettirip Konyaspor’u en iyi yerlere getireceğiz. Buna inandık. Takım olarak kenetlendik. Bunu her maçta gösteriyoruz. Bundan sonra her şey çok daha güzel olacak.”
Geride kalan 8 maçlık dönemi kendi açısından da değerlendiren Recep Aydın, bu konuda da şunları söyledi. “Öncelikle bu dönem gerçekten çok zorlu geçti. Ama oynadığımız hiçbir maçta ezildiğimizi düşünmüyorum. Aksine ilk defa Bank Asya 1. Lig’de oynayan arkadaşlarımız olmasına rağmen çok üstün oynadığımız maçlar oldu. Umarım her şey bundan sonra çok daha güzel olacak.”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.