Kartal zıpkın gibi

Kartal zıpkın gibi

Konyaspor’da, Karabükspor maçının parolası; iyi futbol ve 3 puan olarak belirlendi. Yeşil-beyazlılar, ligdeki ikinci galibiyeti almanın hesaplarını yaparken, takımda morallerin iyi olduğu gözlendi


Spor-Toto Süper ligde, Pazar günü Karabükspor’u konuk edecek olan Konyaspor’da hazırlıklar devam ediyor. Parola: iyi futbol ve 3 puan.. Yeşil-beyazlı takımda, önceki gün akşam saatlerinde teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana tüm oyuncularımız katılırken, İbrahim Ege takımdan ayrı çalıştı. Düzkoşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, tam sahada yapılan taktik çift kale maç ile devam ederken, açma-germe hareketleriyle sona erdi. Kartallar, dün de maçın oynanacağı saatte taktik ağırlıklı bir çalışma yaptılar. Bugün teknik-taktik ve duran topların değerlendirileceği bir çalışma daha gerçekleştirecek olan Konyaspor’da futbolcular akşam Tatlıcak tesislerinde kampa alınacak. Karabükspor maçının hazırlıkları ise, Cumartesi günü yapılacak ter idmanıyla tamamlanacak.

Konyaspor’da, Karabükspor maçının parolası; iyi futbol ve 3 puan olarak belirlendi.. Takımda moral iyi. Moral motivasyonunu artırmak için başta Başkan Bahattin Karapınar ile birlikte Mali İşlerden sorumlu Başkan yardımcısı Harun Aydın ve bazı yöneticilere takımı antrenmanlarda yalnız bırakmıyor.  Sakatlığı iyiye giden ve takımdan ayrı çalışan İbrahim ege dışında eksik yok. İç sahada puan kaybına tahammülleri olmadığını belirten Konyaspor yöneticileri, taraftarların vereceği destekle Karabükspor’u yenerek üç hafta aradan sonra galibiyetle yeniden buluşmak istediklerini yinelediler.

BİLETLER SATIŞA ÇIKTI

Konyaspor’un, Pazar günü iç sahada, saat 16.00’da Karabükspor ile oynayacağı maçın bilet ücretleri açıklandı ve biletler ve firmanın Gedavet ile Mevlana şubelerinden dünden itibaren satışa çıkartıldı. Sporseverler, maçı 7,5 ile 50 TL arasında değişen ücretlerle izleyebilecekler. Konyaspor yönetim kurulunca yapılan açıklamaya göre, Karabükspor maçının bilet ücretleri şöyle; Eski yeşil tribün: 15 TL.. Yeni yeşil tribün: 15 TL.. Kale arkası tribünler: 7,5 TL.. Maraton tribün: 15 TL.. Kapalı tribün: 50 TL.. Konuk takım tribünü: 15 TL..

KONYASPOR’A ZİYARET

Konyaspor’a Karaman’dan ziyaret. Bölgesel Amatör Lig'de mücadele verecek takımlardan Karaman Gençlerbirliği Spor kulübü başkanı Yusuf Ünalan, İkinci başkan Durmuş Ali Genç ve Mali İşler Sorumlusu Seyfullah Gök, dün sabah Konyaspor başkanımız Bahattin Karapınar ve teknik direktör Ziya Doğan'ı Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde ziyaret ettiler.. Samimi biri hava içerisinde geçen ziyarette; Konyaspor ve  Karaman Gençlerbirliği yöneticileri bir birlerine başarı dilediler.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum