Kartal yara saracak

Kartal yara saracak

Ligin ilk maçında Bucaspora 2-0 yenilerek taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Konyasporda üzüntü sürüyor

Ligin ilk maçında Bucaspor’a 2-0 yenilerek taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Konyaspor’da üzüntü sürerken, yeşil-beyazlı ekibin oyuncuları Erkan ve Gökhan camiadan özür diledi

 

Torku Konyaspor’da, Bucaspor karşısında alınan beklenmedik yenilgi camiada şoka neden oldu. Ligde en az transfer yapan ve alt yapı kaynaklarını iyi değerlendiren rakibi karşısında etkisiz bir futbol sergileyen ve sahadan net bir yenilgiyle ayrılan Kartallar haftanın ilk antrenmanını dün sabah yaptılar.. Yenileme olarak gerçekleştirilen sabahın erken saatlerindeki antrenmana tüm futbolcular katıldı.. Bugün tek, yarın muhtemelen çift çalışma yapacak olan yeşil-beyazlı takımda hazırlıklar Cuma günü tamamlanacak ve takım havayoluyla, 1461 Trabzon ile oynayacakları ilk deplasman maçı için Trabzon’a gidecekler. Torku Konyaspor’da, Robak’a karşılık transfer edilen Erdal ise dün imza atarak çalışmalara başladı.

HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUZ

Yaklaşık 20 günden bu yana Torku Konyaspor’da bulunduğunu ve antrenmanlar dahil bu kadar kötü performans sergilendiği bir günü hatırlamadığını söyleyen Erkan Sekman, alınan Bucaspor yenilgisi dolayısıyla herkesten özür dilerken, bu sonucu telafi edecek güce ve oyuncu kadrosuna sahip olduklarını belirtti. ‘Maça kazanmak için çıktık. Ama ilk 15 dakikadan sonra sahada istediğimiz hiç birşeyi  yapamadık’ sözleriyle değerlendirmesine başlayan Erkan Sekman, “Ben yaklaşık 20 günden bu yana takımla birlikte çalışıyorum. Antrenmanlar dahil bu kadar kötü performans sergilediğimiz bir günü hatırlamıyorum. Çok kötü oynadık. Oyunun kontrolünü rakibe verdik. Sonucunda 2-0 kazandılar ve haklı bir galibiyet aldılar. Bu sonuçtan dolayı camiamızdan, yönetimimizden ve teknik heyetimizden özür diliyoruz. Bu galibiyet ligin ilk haftasında gelmesinden dolayı bizim adımıza ciddi bir uyarı oldu. Gerçekten çok kaliteli oyunculardan kurulu iyi bir takımımız var. Bugün kötü oynayanlar olarak yarın iyi oynayacağız. Maçı kazanma adına hiçbir şey yapmadık. İnşallah ilk maçta bu sonucu telafi edeceğiz” dedi. 

GÖKHAN, ÇOK KÖTÜ OYNADIK

Konyaspor’un yeni oyuncularından Gökhan Güney, kötü oynadıklarını ve Buca yenilgisi nedeniyle üzgün olduklarını söyledi. Sezona iyi başlamak adına galibiyet için çıktıkları Bucaspor karşısında kendilerinin bile beklemediği şekilde kötü oynadıklarını belirten Ahmet Gökhan Güney, alınan yenilginin tek sorumlularının futbolcular olduğunu ve bunu en kısa zamanda telafi edeceklerine inandığını dile getirdi. Bucaspor karşısında kötü oynadıklarını ifade eden Ahmet Gökhan Güney,açıklamasını şöyle sürdürdü.

“Hocamızın bizden istediği hiç bir şeyi yapamadık. Kısacası Bucaspor karşısında beklemediğimiz kadar kötü oynadık. İlk yarı oyun anlamında sahada yoktuk. İkinci yarının başında biraz toparlanmış görünsek de maçın genelinde kötüydük. Bu kadarını biz bile beklemiyorduk. Bucaspor bizden daha iyiydi ve hak ettikleri bir galibiyet aldılar. Onları kutluyoruz. Bu yenilginin sorumluları biziz. Taraftarlarımız tribünlere gelerek bizleri yalnız bırakmadılar. Onları evlerine mutlu göndermek isterdik. Ama olmadı. Nasıl bugün kötü oynadıksak bu sonucu en kısa zamanda telafi edeceğimize inanıyoruz. İnşallah bunu da oynayacağımız ilk maçta yaparız. Taraftarlarımızdan ve camiamızdan kötü oyun ve kötü sonuçtan dolayı özür diliyoruz.”

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum