Kartal yan top çalışıyor

Kartal yan top çalışıyor

Geride kalan haftalarda yan top sıkıntısı yaşayan Atiker Konyaspor bu problemini çözmek için yoğun bir şekilde çalışıyor. Yeşil-beyazlı ekip Malatya karşısında hatasız bir maç çıkarıp 3 puana ulaşmak istiyor

Atiker Konyaspor, Evkur Yeni Malatyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. 31 Ağustos Cuma günü Spor Toto Süper Lig’in 4. hafta açılış maçında Evkur Yeni Malatyaspor’a konuk olacak yeşil-beyazlılar günü sabah saatlerinde yaptığı tek antrenmanla geride bıraktı. Teknik Direktör Rıza Çalımbay ve yardımcı antrenörler yönetiminde, Kayacık Tesisleri'nde basına kapalı yapılan antrenman koşu ve ısınma hareketleri ile başladı ve 5’e 2 top kapma çalışması ile devam etti. Oyuncular pas çalışmasının ardından yapılan çift kale maç ile antrenmanı sonlandırdı.

YAN TOP MESAİSİ DEVAM EDİYOR

Geride kalan haftalarda yan top sıkıntısı yaşayan Atiker Konyaspor bu problemini çözmek için yoğun bir şekilde çalışıyor.  Sezonun ilk iki maçında yan top ve duran toptan 5 gol birden yiyen Atiker Konyaspor zorlu Malatya maçında duran top ve yan toptan gol yemek istemiyor. Yeşil-beyazlı ekip  Erzurumspor maçında  Uğur Demirok ve Yatabare’nin golüyle 2-0 öne geçmesine rağmen rakibin yan toplardan gelen 2 golüne engel olamadı. Maç 2-2 devam ederken Yatabare’nin son dakikalardaki golü Atiker Konyaspor’a galibiyeti getirdi.  Yeşil-beyazlı ekip sezonun ilk deplasman maçında Antalyaspor karşısında 3-1 öne geçmesine rağmen yine aynı hatayla 2 gol yiyerek sahadan beraberlikle ayrıldı. Rakibin iki golünü Diego ve diğer golünü ise Maicon kafayla attı.

BURSA MAÇINDA FERHAT ÇİZGİDEN ÇIKARDI

Sezonun 3. Haftasında sahasında Bursaspor ile karşılaşan Atiker Konyaspor bu maçta rakibinden yan top golü yemedi. Ancak  bir korner pozisyonunda  Ferhat Öztorun topu çizgiden çıkararak mutlak bir golü engelledi. Yeşil-beyazlı ekip bu maçta yan toptan gol yemedi ancak yine de tehlikeli anlar yaşadı. Atiker Konyaspor bu sıkıntıları ilerleyen haftalarda yaşamamak için antrenmanlarda sık sık yan top ve duran top için savunma pozisyonu çalışmaya devam ediyor.  

ÖMER ALİ VE HURTODA BELİRSİZLİĞİ

Atiker Konyaspor’un başarılı oyuncusu Ömer Ali Şahiner ve  yeni transfer Hurtado  yaşadığı sakatlık nedeniyle Yeni Malatyaspor karşısında forma giyemeyebilir.  Bursaspor karşısında maçın ikinci yarısında attığı deparda arka baldırında çekme olan Ömer Ali Şahiner önceki günkü antrenmana katılmadı. Başarılı oyuncunun Malatya deplasmanında forma giyip giyemeyeceği henüz belirsizliğini koruyor. Atiker Konyaspor’un yeni transferi Paulo Hurtado’nun ise haftanın ilk antrenmanında sakatlandığı ve Yeni Malatyaspor deplasmanında oynayamayacağı ifade edildi.     

FERHAT TÜRKOĞLU

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.