Kartal toplanıyor

Kartal toplanıyor

Torku Konyaspor’da sezonun ilk yarısının bitmesiyle birlikte oyunculara verilen izin bugün sona eriyor. Yeşil-beyazlı ekip bugün Antalya’da toplanarak 2. Yarı hazırlıklarına başlayacak.

Torku Konyaspor’da bir haftalık devre arası izini sona erdi ve ikinci yarı hazırlıkları bugün başlayacak. Ligini ilmik yarısını İstanbul deplasmanında Beşiktaş maçıyla kapatan ve ardından bir hafta izin verilen yeşil-beyazlı futbolcular, ikinci yarı hazırlıkları için dün Antalya Belek’te toplandı. Konya’da bulunan futbolcular kulüp otobüsüyle Antalya’ya giderken, Konya ve yurt dışında bulunan futbolcular ise havayoluyla Antalya’ya gelerek kampla katıldılar.

Torku Konyaspor’da, ikinci yarı için ilk antrenman bu sabah otelin sahasında yapılacak. Günün ikinci antrenmanı da öğleden sonra gerçekleştirilecek. Konyaspor’da Antalya kampı Ziraat Türkiye kupası maçları nedeniyle 5 gün sürecek ve Cuma günü sabah antrenmanıyla  sona erecek. Kartallar aynı gün havayoluyla Bursa’ya uçacaklar.

Torku Konyaspor, Ziraat Türkiye kupasında, 9 Ocak Cumartesi günü G grubunda İnegölspor ile 3. maçında karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlılar maçın ardından, Bozüyük üzerinden  hızlı trenle Konya’ya dönecek ve ikinci yarı hazırlıklarını tesislerde sürdürecekler. Yeşil-beyazlılar, kupada 4. maçlarını da 12 Ocak Salı günü Konya Büyükşehir Torku arena da, yine İnegölspor ile oynayacaklar. Torku Konyaspor, ligde ikinci yarı perdesini deplasmanda Akhisar ile oynayacağı maçla açacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.