Kartal ter atacak

Kartal ter atacak

Lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmeyi hesaplayan Konyaspor, yarın saat 17.00'de süper ligin güçlü ekiplerinden Kayserispor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmeyi hesaplayan Konyaspor, yarın saat 17.00'de süper ligin güçlü ekiplerinden Kayserispor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Kartal'ın yeni transferleri de bu maçta forma giyecek.

PTT 1. Lig’in 3. haftasında, 16 Eylül Pazar günü iç sahada Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak Torku Konyaspor’da hazırlıklar aralıksız devam ediyor. Yeşil-beyazlı’lar, önceki günü akşam saatlerinde yaptığı tek antrenmanla geride bıraktı. Teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde yapılan çalışmada takım kaptanı Erdinç Yavuz ile Ümit Milli Takım kampında bulunan Ali Dere yer almadı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman çabukluk çalışması ile devam etti. Daha sonra gruplara ayrılan oyuncular pas çalışması yaptı. Antrenman çift kale maç ve açma-germe hareketleriyle sona erdi.

KAYSERİSPOR-KONYASPOR

Bugün öğle saatlerinde teknik-taktik çalışması yapan Kartallar, öğleden sonra’da Kayseri’ye gittiler.. Milli takımın maçları nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmeyi amaçlayan Torku Konyaspor, yarın Süper lig takımlarından Kayserispor ile özel maçta karşı karşıya gelecek.. Kayserispor Kadir Has tesislerindeki maç saat 17.00’de başlayacak.. Konyaspor kafilesinde tüm futbolcular yer alacak. Yeşil-beyazlı takımda yeni transferler Sinan ve Ali Turan yarınki maçta forma giyecek. Gaziantep maçıyla lige yeni bir başlangıç yapmak isteyen Konyaspor’da hedef, bundan sonra özellikle iç sahada puan kaybetmemek ve ilerleyen haftalarda üst sıralarda yer alan takımları yakalayarak zirve yarışına ortak olmak.

ÖZKARA: BİZ İYİ TAKIMIZ

Konyaspor teknik direktörü Hüsnü Özkara, ilk iki haftada istedikleri futbolu ve istedikleri sonucu alamadıklarını, ancak bu sonuçlardan sıkıntının devam edeceği anlamının çıkarılmaması gerektiğine inandığını söyledi. Ligin ilk haftalarında bu tür sıkıntıları hemen hemen bütün takımların yaşadığının altını çizen Özkara, lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirip, Gaziantep Belediye maçına eksiksiz çıkacaklarını ve bu maçı kazanarak, kazanmayı da alışkanlık haline getirerek yollarına devam edeceklerini söyledi. Özkara şöyle konuştu: “Hiçbir teknik adam lige kötü başlamak istemez. Bizim sezon başı hazırlıklarımız ile antrenman performansımız en üst düzeye çıktı. Bir teknik adam olarak oyuncuların çalışmalarından, hırslarından ve kazanma azimlerinden aldığım keyfi anlatamam. Ama aynı oyuncuların iki maçtaki performansına kendileri ne kadar üzüldüyse ben de onlar kadar üzüldüm. Ancak, bunun böyle devam etmeyeceğini herkes bilsin. Konyaspor takımı bu ligin en iyi takımı olduğunu herkese gösterecektir. Özellikle lige verilen bu arayı en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Takıma yeni takılanlar oldu. Onların bu takıma önemli bir katkı koyacaklarından eminim. Gaziantep Belediye maçını kazanıp, kazanmayı alışkanlık haline getiren bir takım olacağız. Bunun için de şehir takımının yanında olsun, bu takım onları kesinlikle mahçup etmeyecektir” dedi.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.