Kartal Tavşanlı'ya hazır

Kartal Tavşanlı'ya hazır

Kupa galibiyeti ile moral tazeleyen Torku Konyaspor, yarın TKİ Tavşanlı Linyitspor'u konuk edecek

PTT 1. Lig’in 5. haftasında yarın TKİ Tavşanlı Linyitspor'u konuk edecek Torku Konyaspor'da hazırlıklar sürüyor. Ligde geride kalan hafta da, Adana Demirspora karşısında ilk yarıdaki futboluyla umut veren ve rakibini yenerek ilk galibiyetini alan yeşil-beyazlı takımın önceki akşam saatlerinde teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde yapılan antrenmana U19 Milli Takımı'nda bulunan Abdülkerim Bardakçı ve İsmail Güven, A2 takımına giden Ali Çiçek ve Onur Uğlu ile sakat olan Erkan Sekman, Serkan Şahin, Bilal Aziz Özer, Ali Turan ve Semih Aydilek katılmadı, hasta olan İshak Çakmak ise takımdan ayrı olarak koşu yaptı.

Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman pas çalışması ile devam etti. Oyuncular daha sonra dar alanda çift kale maç yaptılar ve çalışma  açma-germe hareketleriyle tamamlandı. Dün de taktik çalışması  gerçekleştiren Kartallar, bugün ter atarak hazırlıkları tamamlayacaklar ve akşam da tesislerde kampa girecekler. Torku Konyaspor’da, Tavşanlı Linyitspor maçının hazırlıkları galibiyet parolasıyla yapıldı. Rakibini yenerek galibiyet serisi yakalamayı amaçlayan temsilcimizde sakat futbolculardan Semih, Bilal Aziz ve Serkan Şahin büyük bir olasılıkla takımdaki yerlerini alamayacaklar. Cezasını tamamlayan Ali Turan ise hazır olması halinde kadroda olacak. Erkan Sekman’ın durumu da bugün belli olacak.

Teknik direktör Hüsnü Özkara, her geçen hafta daha iyiye gittiklerini ve futbolcuların gelişim kaydettiklerini söyledi ve “Adana Demirspor maçının ilk yarısındaki futbolla bunu gösterdik. Bu hafta da seyircimizin desteğiyle Tavşanlı Linyitspor’u yenerek yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu. Öte yandan, Torku Konyaspor’un A2 takımının başarılı isimlerinden Onur Uğlu'nun 19. yaş günü TKİ Tavşanlı Linyitspor maçı için bulunulan Kütahya'da kutlandı. Kendisi için hazırlanan pastanın mumlarını söndüren ve tebrikleri kabul eden Onur, ilk parçayı altyapı genel menajeri Mesut Erçetin'in elinden yedi.

PFDK KARTAL'A 3 BİN TL CEZA VERDİ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), profesyonel liglerde yaşanan disiplin ihlalleriyle ilgili dosyaları karara bağladı. Disiplin kurulu yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor'a 3 bin TL ceza verdi. Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sanica Boru Elazığspor'da yardımcı antrenör Toprak Kırtoğlu, Bursaspor maçının hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 resmi müsabakadan men edilirken, 10 bin lira da para cezasına çarptırıldı. Mersin İdmanyurdu-Gençlerbirliği maçında stada sportmenliğe aykırı pankart asılmasından dolayı Mersin İdmanyurdu Kulübü'ne 5 bin lira, Sivasspor-Kasımpaşa maçında taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle de ev sahibi Sivasspor Kulübü'ne 15 bin lira para cezası verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.