Kartal taktik çalıştı

Kartal taktik çalıştı

Yarın kendi saha ve seyircisi önünde Kocaelisporla karşı karşıya gelecek olan Konyasporda hazırlıklar sürüyor. Kartalda Ufukhan ve Korayın dışında eksik yok. Bu maçın biletleri satışa çıktı

Bank Asya 1.Lig'de 11. hafta maçında 1 Kasım Pazar günü Kocaelispor'u konuk edecek Konyaspor'da hazırlıklar devam ediyor. Perşembe günü öğleden sonra Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yapılan taktik antrenmanda futbolcuların moralinin yüksek olması yüzleri güldürdü. Teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde yapılan antrenmana sakatlık döneminin ardından çalışmalarını İzmir'de sürdüren Koray İçten ve sakatlığı nedeniyle 3 hafta takımdan uzak kalacağı açıklanan Ufukhan Bayraktar katılmadı. Bu futbolcular, Kocaeli maçının kadrosunda da yer alamayacak.

Düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenmanda oyuncular top tekniğine dayalı bir çalışma yaptı. Kartallar, Kocaelispor maçı hazırlıklarında günü yaptığı taktik çift kale maç ve açma-germe hareketleriyle geride bıraktı. Antrenmanı bazı yöneticilerde izledi.
Kartallar, dün de maçın oynanacağı saatte Tatlıcak tesislerinde taktik çalışması yaptılar. Rize maçında sakatlanan Görkem, Volkan ve Yusuf’unu da katıldığı antrenman açma-germe ile sona erdi.. Yeşil-beyazlılar bugün de ter atarak hazırlıkları tamamlayacaklar ve Tatlıcak tesislerinde kampa girecekler. Rize maçında sakatlanan futbolcuların durumu bugün netleşecek. Ancak, bu futbolcuların Kocaelispor’a karşı forma giymeleri bekleniyor.
Konyaspor’un mutlak 3 puan için mücadele edeceği maçı sporseverler 3-60 TL arasında ödeyerek izleyebilecekler. Biletler Biletx gişelerinden satışa çıkartıldı.. Konyaspor taraftarları biletleri maç günü de stat gişelerinden temin edebilecekler.
YUSUF:TURKCELL SÜPER LİGE ÇIKACAĞIZ
Yeşil beyazlı futbolcu Yusuf Kurtuluş, yemekte gazetecilerin bu hafta sonu oynanacak 11. hafta Konyaspor-Kocaelispor maçına ilişkin sorularını yanıtladı. Bank Asya 1. Lig’de her takımın birbirini yenebilecek güce sahip olduğunu belirten Kurtuluş, Kocaelispor maçına çok ciddi hazırlandıklarını ve 3 puanı alacaklarını söyledi. Kurtuluş, “Kocaelispor’un başarıya ve puana aç olduğunu biliyoruz. Bizimde 3 puana ihtiyacımız var. Sahada iyi mücadele ederek maçtan 3 puanla ayrılacağız” dedi. Konyaspor’un geçen hafta mağlup olduğu Çaykur Rizespor’la arasındaki puan farkının kapandığının hatırlatılması üzerine Kurtuluş, “Rakiplerimizle puan farkını açmak için çalışıyoruz. Lig’de kim rahat olmak istemez ki? Arkamızdan diğer takımlar gelsin ama biz her zaman lider olalım. Konyaspor inşallah bu sene Turkcell Süper Lige çıkacaktır” diye konuştu.
AYAZ: KOCAELİSPOR’U YENECEĞİZ
Konyaspor’un orta saha oyuncusu Mehmet Ayaz, Çaykur Rizespor karşısında aldıkları yenilgiyi Kocaelispor’u mağlup ederek telafi edeceklerini ve ligde yollarına emin adımlarla ilerlemeyi sürdüreceklerini söyledi. Sezona iyi başladıklarını ve 9 haftayı yenilgisiz kapattıklarını ifade eden oyuncumuz Mehmet Ayaz “34 haftalık uzun lig maratonunda yenilgi mutlaka olacaktı. Ama biz bunu bu kadar erken beklemiyorduk. Çaykur Rizespor ligdeki rakiplerimizden olduğu için alınan mağlubiyet bizi tabiki de üzdü. Ancak bu dünyanın sonu değil. Önümüzde daha 24 lig maçı var. Bunlardan ilki Kocaelispor karşılaşması. Ligdeki konumu ne olursa olsun kesinlikle kendilerine saygı duyuyoruz. Futbolda garanti diye birşey yok. Biz her maçımıza olduğu gibi Kocaelispor mücadelesine de kazanmak için hazırlanıyoruz. Pazar günü tribünleri doldurarak bizleri yalnız bırakmayacaklarına inandığımız taraftarlarımıza galibiyet sevinci yaşatıp, Çaykur Rizespor karşısında kaybettiğimiz puanlarında telafisini yapmak istiyoruz. Bunu başaracak gücümüz var. Konyaspor olarak her maçı bir final olarak görüyoruz. Kocaelispor final maçını da kazanarak yolumuza emin adımlarla ilerleyeceğiz” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.