Kartal, sessiz sedasız

Kartal, sessiz sedasız

Pazar günü deplasmanda Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek olan Konyasporda bu maçın hazırlıkları sessiz sedasız sürerken, Konyasporun geleceği ile ilgi somut bir adım atılmaması endişelendiriy

Pazar günü deplasmanda Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek olan Konyaspor’da bu maçın hazırlıkları sessiz sedasız sürerken, Konyaspor’un geleceği ile ilgi somut bir adım atılmaması endişelendiriyor

 

Konyaspor’da gözler, Pazar günü Başkent deplasmanında Gençlerbirliği ile oynanacak prestij maçına çevrildi. İki günlük izinin ardından haftanın ilik antrenmanını Salı günü akşam saatlerinde teknik direktör Yılmaz Vural yönetiminde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde gerçekleştiren yeşil-beyazlı takımın antrenmana izinli olan Gökhan Emreciksin katılmadı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman iki seri üzerinden yapılan sıçrama ve denge hareketleriyle devam etti. Mehmet Batdal ve Veli  Acar'ın takımdan ayrı Performans Antrenörü Serhat Galimane yönetiminde çalıştığı antrenman açma-germe hareketleriyle tamamlandı. Kartallar, bugün ve yarında teknik taktik çalışması yapacaklar ve hazırlıkları Cumartesi günü ter idmanıyla tamamlayarak Ankara’ya gidecekler. Kartal’da, Gençlerbirliği maçı öncesi Perez dışında eksik yok.. Moral süper. Yönetici, teknik adam ve futbolcular, Gençlerbirliği’ni yenerek yola devam edeceklerini açıkladılar.    

GENEL KURUL SÖYLENTİLERİ

Konyaspor’da, Mayıs ayı sonunda olağanüstü genel kurul yapılması konusunda söylentilerde giderek artmakta. Ancak, başkanlık için yeni bir isim ortaya çıkmadı. Yönetime talip olacağı konusunda açıklamalara yapılan eski yöneticilerden Memduh Oğuz, söylentilerin dedikodu olduğunu belirtti. Öte yandan, halen görevde bulunan Bahattin Karapınar başkanlığındaki yönetimin yeni sezonda da yola devam etmek istediği şeklinde net bir açıklama yapılmadı.  

EN AZ GOLÜ KARTAL ATTI

Spor Toto Süper ligde, en kötü ikinci sezonunu geçiren, 4 galibiyetle en az maç kazanan, 11 karşılaşmayla en çok berabere kalan takım ünvanına sahip olan Konyaspor, gol istatistiklerinde de alt sıralarda yer almakta. Kartallar, 26 golle ligin en az gol atana takımı olurken, kalesinde ise 44 gol gördü. Konyaspor’u en az gol atan takım olarak 30 golle Kasımpaşa, 31 golle Bucaspor ve 36 golle Galatasaray izlemekte. Lider Fenerbahçe 73 golle ene çok gol atan takım olurken, Trabzonspor 60 gol attı ve 21 golle de ligin en az gol yiyene takımı oldu. Süper ligde, geride kalan 31 hafta da en çok ise, 61 golle son sırada yer alan Kasımpaşa yedi. 

SESSİZLİK SÜRÜYOR

Bir yıl aradan sonra yeniden Bank Asya’ya düşen Konyaspor, deyim yerindeyse kimsenin umurunda değil. Ligin bitimine 3 hafta kala Süper Lig’e veda eden Konyaspor, sessiz sedasız Gençlerbirliği maçına hazırlanırken, şehirdeki sessizlik sürüyor. Büyük umutlarla lige çıkan, ancak beceriksiz bir yönetim anlayışı sonucunda trilyonlarca borçla Bank Asya’ya düşen Konyaspor’un geleceğini yönelik hiçbir adım atılmaması, yeşil-beyazlı taraftarları endişeye sevkediyor. Konyaspor’un gerçek sahibi olan, ancak kulübün düşmesine rağmen sessizliklerini bozmayan taraftarların da bu suskunlukları yadırganıyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.