Kartal sessiz sedasız

Kartal sessiz sedasız

Milli maç nedeniyle verilen arayı iyi değerlendirmenin hesaplarını yapan Konyaspor’da, Fenerbahçe maçının hazırlıkları sürüyor. Diyarbakırspor, Kartal’ın hazırlık maçı teklifine sıcak bakmadı

Konyaspor’a yağmur engeli.. Ligin 8. haftasında, 18 Ekim Pazartesi günü şampiyon adaylarından Fenerbahçe’yi konuk edecek olan yeşil-beyazlı takımda hazırlıklar günde çift antrenmanla sürdürülmekte.. Önceki akşam saatlerde gerçekleştirilen ve yağmur altında yapılan antrenmana ülkelerinin milli takımlarında bulunan Borek Dockal, Mahamoudou Kere ve Basem Abbas'ın yanı sıra sakat olan Orkun Uşak, Tazemeta ve İbrahim Ege katılmadı. Sabah antrenmanında yer almayan Ali Dere'nin de katıldığı akşam çalışması düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Top tekniğine dayalı pas çalışması ile devam eden antrenman, yarı sahada yağmur altında yapılan çift kale maç ile devam etti. Murat ise takımdan ayrı çalıştı. Yaklaşık 1 saat 20 dakika süren antrenman yapılan açma-germe hareketleriyle sona erdi.
SABAH İDMANI İPTAL EDİLDİ
Konyaspor’un, dün sabah yapılması gereken antrenmanı ise yağmur nedeniyle iptal oldu.. Kartallar, akşam saatlerinde ise taktik ağırlıklı bir çalışma yapacaklardı.. Ancak, yağmur devam etmesi halinde çalışmanın salona kaydırılması da bekleniyordu.. Bugün de antrenman yapacak olan Konyaspor, Pazar gününü boş geçirmemek için Diyarbakırspor’a  özel maç teklifinde bulundu. Ancak, Suat Kaya’nın çalıştırdığı Diyarbakırspor’un bu teklife sıcak bakmadığı öğrenildi. Futbolcuların Pazar gününü izinli geçirmesi halinde ise Konyaspor’da Fenerbahçe maçının hazırlıklarına Pazartesi günü yeniden başlanacak. Milli takımlarda bulunan futbolcular ise takıma Çarşamba veya Perşembe günü katılacaklar.
FENERBAHÇE MAÇINA İLGİ BÜYÜK
Konyaspor-Fenerbahçe maçına taraf    tarların büyük ilgi gösterdiği öğrenildi.. Önceki gün 10 ile 100 lira arasında değişen ücretlerle biletx firmasının Gedavet ve Mevlana şubelerinde satışa çıkartılan biletlerin büyük bir bölümünün ilk iki günde bittiği açıklandı. Futbolseverlerini biletlerini bir an önce almaları ve maç günü izdiham yaşanmaması istendi. Konyaspor yönetim kurulunca yapılan açıklamaya göre, sporseverlere maçı eski yeşil, maraton ve yeni yeşil tribünlerden 25 TL, kapalı tribünden ise 100 lira ödeyerek izleyebilecekler. Konuk takım taraftarları bilet ücretleri de 25 lira olarak açıklandı.
Bu arada, Konyaspor A Takım malzeme sorumlularından Ali Taşpınar'ın eşi Fadime Taşpınar, önceki gün Özel Akademi Hastanesi'nde gerçekleşen doğum sonrasında bir kız bebek dünyaya getirdi. 3 kilo 200 gram ağırlığında ve sağlıklı olan bebeğe Ceylin adı verildi. Küçük Ceylin bebeğe hoşgeldin der, anne ve babasını kutlar, salıklı ve mutlu bir yaşam dilleriz.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.