Kartal pusuya yattı

Kartal pusuya yattı

1. Ligin 10. haftasında Güngörensporu konuk edecek olan Konyaspor, yarın oynanacak karşılaşma için pusuya yattı. Yeşil-beyazlılar, bugün yapılacak ter idmanından sonra kampa girecekler

Konyaspor, yarın Güngörenspor ile oynayacağı maç öncesi galibiyete kilitlendi. Bayram sonrası çalışmalara başlayan yeşil-beyazlı takımda, yönetici, teknik adam ve futbolcular aynı sözde birleşti: 3 puan..
Yeşil-beyazlı takımda, Pazar günü yapılacak maçın hazırlıkları devam ediyor.. Önceki akşam saatlerinde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde yapılan antrenmana milli takım kamplarında bulunan Mahamoudou Kere ve Abdülkerim Bardakçı katılmazken, sakatlığı iyiye giden Feyyaz Belen takımla birlikte çalıştı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman koordinasyon ve dar alanda pas çalışması ile devam etti. Hücum-savunma organizasyonları üzerine yapılan çalışmanın ardından antrenman çift kale maç ve açma-germe hareketleriyle sona erdi.
Kartallar, dün de akşam saatlerinde taktik ağırlıklı bir çalışma daha yaptılar. Bugün ter atacak olan yeşili-beyazlılar akşam da tesislerde kampa girecekler. Konyaspor’da, Ertuğrul dışında eksik yok. Kırmızı kart cezasını Rize maçında çeken kaptan Erdinç, biri hafta aradan sonra takımdaki yerini alacak. Konyaspor’da moral süper. Yöneticiler, taraftarları tribünlere çağırarak destek istediler.
FEYYAZ’A YAŞ GÜNÜ KUTLAMASI
Konyaspor’un genç oyuncusu Feyyaz Belen’in 21. yaş günü Perşembe akşamı Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yapılan antrenman sonrası kutlandı. Hazırlanan pastanın mumlarını üfleyen ve teknik direktör Osman Özdemir başta olmak üzere teknik heyet ve oyuncuların tebriklerini kabul eden Feyyaz Belen, ilk dilimi yemeyi beklerken bir anda pastaya bulunmanın sürprizi ile karşılaştı. Pastadan nasibini alan bir diğer isim ise Gökhan Emreciksin’in hışmına uğrayan Ali Dere ve oyuncuların yumurtalı unlu saldırısına uğrayan menacer Mustafa Eraydın oldu. Feyyaz Belen’i kutluyor, yeni yaşının kendisine sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyoruz.
4 FUTBOLCU SEÇMEDE BAŞARILI OLDU
TRT tarafından gerçekleştirilen ‘Futbol Prensi’ organizasyonunun Konya elemeleri sonunda başarılı olan ve İstanbul’da yapılacak elemelerine katılacak 8 oyuncudan 4’ünü Konyaspor alt yapısından seçilen oyuncular oluşturdu. 8-9 Kasım tarihlerinde yapılan Konya elemeleri sonucunda U15 takımından Hilmi Varan, Osman Kozan, Ö. Faruk Bülbül ve Bekir Cengiz başarılı oldu. 4 oyuncu ile birlikte Konya’dan seçilen toplam 8 futbolcu 19 Kasım Cumartesi günü İstanbul’da gerçekleştirilecek seçmelere katılacak ve başarılı olacak 5 isim yarı finallere katılmayı hak kazanacak. Türkiye seçmeleri sonunda da bir futbolcu İngiltere’ye gönderilecek.
GÜNGÖREN MAÇINI KAZANMAYI İSTİYORUZ
Ligde yakaladıkları çıkışı devam ettirmek adına İstanbul Güngörenspor ile oynayacakları maçı kazanmak zorunda olduklarını ve bunun için çalıştıklarını ifade eden genç oyuncu Muhammet Yürükuslu, yarın sahadan istediğini alarak ayrılan takım olacaklarına inandıklarını söyledi. Sezon başında kendilerinden böyle bir performans beklenmediğini belirten Yürükuslu, “A2 Takımında beraber oynadığımız arkadaşlarımızla birlikte takıma uyum konusunda sıkıntı yaşamadık. Tecrübeli ağabeylerimiz bize gerçekten büyük destek verdiler ve ilgilendiler. Açıkçası sezona başlarken beklentiler böyle değildi. Herkes bize küme üşer veya kötü gider gözüyle bakıyordu. Ama biz bunu birlik beraberliğimize ve kenetlenmemizle aştık. Sadece kendi sahamızda şanssız bir şekilde TKİ Tavşanlı Linyitspor’a kaybettik. Ondan sonra oynadığımız 6 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik aldık. Bir çıkış yakaladık. Amacımız bu çıkışımızı ve iyi gidişimizi devam ettirmek. Bunun için çok çalışıyoruz. Her maçımıza kazanmak adına çıkıyoruz. Bu konuda ne kadar istekli olduğumuz mücadelemizden ve performansımızdan anlaşılıyor. Şimdi önümüzde Güngörenspor ile oynayacağımız zor bir maç var. Rakibin ligin alt sırasında olması bizi kesinlikle ilgilendirmiyor. Kendi sahamızda ve seyircimizin önünde oynayacağımız maçtan 3 puanla ayrılarak yolumuza emin adımlarla devam etmek ve zorlu maçlar öncesinde moral bulmak istiyoruz. Bunu da başaracak gücümüz var” dedi.
BURAK TAŞPINAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.