Kartal Nevşehir’de

Kartal Nevşehir’de

Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına Konya’da başlayan yeşil-beyazlılar, zorlu maç öncesi moral depolamak için dün sabah yapılan antrenmandan sonra Nevşehir’e giderek kampa girdiler

Rizespor maçını yeni bir çıkış olarak gören Konyaspor’da, kötü gidişe son vermenin çareleri aranıyor. Yeşil-beyazlılar, bu doğrultuda dün Nevşehir’e giderek kampa girdi.Rizespor’u yenerek 6 haftadır süren galibiyet hasretini de dindirmeyi amaçlayan Kartallar, dn öğle yemeğinden sonra Nevşehir’de Avrasya otelde kampa girdiler.. Yeşili-beyazlılar, akşam saatlerinde de otelini sahasında bir antrenman yaptılar. Teknik adamların programına göre, Konyaspor’un Nevşehir kampı Cumartesi günü sona erecek.. Anılan gün öğle saatlerinde bir çalışma yapacak olan Kartallar, akşam saatlerinde Konya’ya dönerek Tatlıcak tesislerinde dinlenmeye çekilecekler. Kampın moral açısından yararlı olacağını belirten Başkan Bahattin Karapınar, Konyaspor’un güçlü bir takım olduğunu, sıkıntılı dönemden mutlaka çıkacağını söyledi.. Karapınar açıklamasını şöyle sürdürdü. “Çare arayışlarımız devam ediyor.. Kötü oynuyorduk, maç kazanıyorduk.. Şimdi ise iyi oynuyoruz, ama maç kazanamıyoruz.. İnanıyorum ki, Rizespor maçını kazanarak sıkıntılı dönemi geride bırakacağız. Konyaspor, hedefe ulaşacak bir takım. Bunu birlik içerisinde gerçekleştireceğimize inanıyorum..”

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Pazartesi günü, Çaykur Rizespor’u konuk edecek Konyaspor’da hazırlıklar sürüyor. Ligin ikinci yarısında 9 maçta sadece 1 galibiyet alabilen ve rakiple birlikte şanssızlığı da yenerek kötü gidişe bir son vermeyi amaçlayan Kartallar, Rize maçının hazırlıklarını bir günlük izinin ardından salı akşamı başladılar. 
Teknik direktör Fuat Yaman'ın İstanbul’da olması nedeniyle antrenörler Mehmet Yıldırım, Alper Avcı ve Muhammed Köseoğlu'nun yönetiminde yapılan haftanın ilk çalışmasına, tedavisi İstanbul'da devam eden Serhat Akyüz ve izinli olan Dursun Karatay katılmadı. Sakatlık ve tedavi dönemleri sona eren Uğur Akdemir ve Koray İçten'in ilk defa takımla birlikte çalıştığı antrenmanla düz koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Kaleci Haluk Tanrıseven, Kaue Da Silva ve Branimir Poljac'ın takımdan ayrı düz koşu yaptığı antrenman, yarı sahada oynanan çift kale maç, koşu ve açma-germe hareketleriyle tamamlandı.
SALONDA ÇALIŞTILAR
Kartallar, dün de öğle saatlerinde salonda çalıştı.. İstanbul’dan önceki akşam dönen teknik direktörümüz Fuat Yaman'ın yönetiminde sahada yapılan ısınma hareketleri ile başlayan antrenmana tedavisine İstanbul'da devam edilen Serhat Akyüz dışında kalan tüm oyuncular katıldı. Daha sonra salona geçen yeşil-beyazlı oyuncular kondisyon çalışması yaptı. Yaklaşık 1 saat süren antrenman, açma-germe hareketleriyle sona erdi. Bugün da Tatlıcak tesislerinde saat 11.00’de çalışacak olan Konyaspor’da hazırlıklar pazar günü ter idmanıyla tamamlanacak.
9 MAÇTA 5 YENİLGİ
Ligin ikinci yarısına, iç sahada Gaziantep Büyükşehir Belediyespor yenilgisiyle başlayan ve ikinci hafta da Kayseri deplasmanında Erciyes ile berabere kalan Konyaspor, ikinci yarıda tek galibiyetini 3. hafta iç sahada Çanakkale karşısında aldı.. Yeşil-beyazlılar, o haftadan sonra yaptıkları 6 maçta 4 yenilgi ve iki beraberlik aldı. Dahası, Kartallar 6 haftadır galibiyete hasret. Konyaspor bu dönem içerisinde Bucaspor, Karabükspor, Karşıyaka ve Mersin’e mağlup oldu.. Kartalspor ve Orduspor ile de berabere kaldı..  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum