Kartal mutlu

Kartal mutlu

Torku Konyaspor’da art arda alınan galibiyetler sonrasında yüzler gülüyor. Yeşil-beyazlı ekipte gözler iç sahada oynanacak Darüşşafaka Doğuş maçına çevrildi

Torku Konyaspor galibiyet serisini Ankara’da sürdürdü. Yeşil-beyazlı ekip Rönesans Ankara Ted Kolejliler’i 76- 73 yenerek galibiyet serisini 3 maça çıkardı.  Torku Konyaspor’da alınan bu galibiyetin sevinci yaşanıyor.

STRES ALTINDA BİR MÜCADELE OLDU

Torku Konyaspor Başantrenörü Aziz Bekir  iki takımın da kendi performansının altında oynadığını söyledi.

Sezon başı olmasına rağmen iki takım oyuncuların da stres altında mücadele ettiğini vurgulayan Bekir, "Açıkçası kötü bir maç oldu. İki takım da kendi performansının altında oynadı. Çok sayıda hata yapıldı. Maçın sonunu bir şekilde daha iyi oynadık ve kazandık. Rönesans TED Ankara Kolejliler çok iyi bir takım ve çabuk toparlanacaktır" değerlendirmesinde bulundu.

MERİÇ’TEN OYUNCULARINA GÖNDERME

Spor Toto Basketbol Ligi'nde Torku Konyaspor'a sahasında 76-73 yenilen Rönesans TED Ankara Kolejliler'in başantrenörü Hasan Özmeriç, "Bu kadar hayati bir maçta oyuncularımızın mücadele etmemesi çok düşündürücü" dedi.

Özmeriç, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, sergiledikleri performans nedeniyle oyuncularını eleştirdi.

Sahalarında çok önemli bir maça çıktıklarını ancak oyuncuların kendileri açısından hayati önem taşıyan karşılaşmada gereken mücadeleyi sergilemediğini belirten Özmeriç, "Maç stratejisiyle ilgili hafta içinde çok çalıştık. Birçok üst düzey oyuncuya sahibiz ancak mücadele etmediğin sürece, geçmiş çok da önemli değil. Sporda dün yok, bugün var" diye konuştu.

Hafta içinde yönetim kuruluyla bir toplantı yapacağını ve gereken önlemleri alacaklarının altını çizen Özmeriç, "Sonuçta kimse kimseye boş yere para vermez. Yenilgi olabilir ama mücadele etmediğiniz taktirde hiçbir şeyin anlamı yok" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.