Kartal kupa sınavına çıkıyor

Kartal kupa sınavına çıkıyor

Torku Konyaspor Ziraat Türkiye Kupası G grubunda ilk maçında bugün sahasında Kayserispor ile karşılaşacak. saat 20.30’da Büyükşehir Belediyesi Torku Arena’da oynanacak maçı Mustafa İlker Coşkun yönetecek

Ziraat Türkiye kupasında gruplardaki 1. tur maçları başladı.  G grubunda yer alan Torku Konyaspor bugün Kayserispor ile grubun ilk maçında karşı karşıya gelecek. Konya Büyükşehir Korku Arena’da oynanacak maç saat 20.30’da başlayacak ve TV’den naklen yayınlanacak.

Torku Konyaspor ile Kayserispor arasındaki maçı Ankara bölgesinden Mustafa İlker Coşkun'un yönetecek. Coşkun'un yardımcılıklarını Özgür Fatih Kalaycı ve Mert Türk yaparken, maçın dördüncü hakemi Kadir Sağlam.

Torku Konyaspor bugünkü maça, bazı oyuncuların dinlendirilecek olması nedeniyle değişik bir 11 ile çıkacak. Ligde az şans bulan futbolculardan oluşan bir kadro ile Kayserispor’a karşı mücadele etmesi beklenen yeşil-beyazlı takımda hedef, Kayserispor’u yenerek gruplara galibiyetle başlamak. Grubun diğer maçında ise İnegölspor ile Etimesgut Belediyespor karşı karşıya gelecek. Mücadele İnegöl İlçe Stadında oynanacak ve saat 12.00’da başlayacak.

TARAFTAR DESTEĞİ BEKLENİYOR

Torku Konyaspor’un kupa gruplarında evinde oynayacağı ilk maçında taraftar desteğini yanında görmek istiyor. Bu nedenle bilet fiyatları 3 liradan satışa sunuldu.  Karşılaşmayı futbolseverler; batı alt tribünden 20, doğu alt tribünden 5, güney ve kuzey alt tribünlerden 3 TL ödeyerek izleyebilecekler. Konuk taktım taraftarları bilet ücretleri de 3 TL olarak açıklandı.  

GEÇEN SEZON GRUPTAN ÇIKTI

Kayserispor ile kupa gruplarında ilk sınavına çıkacak Torku Konyaspor geçen sezon averajla ikinci olarak gruplardan çıkmış ancak Galatarasay’a elenmişti.  Kartal geçtiğimiz sezon Gençlerbirliği, Giresunspor ve Cizrespor ile aynı grupta yer aldı. Yeşil-beyazlı ekip bu grupta oynadığı maçlarda 2 galibiyet 1 beraberlik 3 yenilgi aldı. Bu maçlarda 7 puan toplayan Torku Konyaspor averajla Cizrespor’un üzerinde gruptan çıkmayı başarmıştı. Son 16 turunda Galatasaray ile eşleşen Torku Konyaspor bu maçta rakibine 4-1 gibi farklı bir skorla kaybetti.

KUPA SONRASI BURSA HAZIRLIĞI OLACAK 

Torku Konyaspor’da, Cumartesi günü iç sahada Bursaspor ile oynanacak 16. hafta maçının hazırlıkları da bugün yapılacak antrenmanla devam ettirilecek. Hazırlıklar Cuma günü taktik antrenmanla tamamlanacak. Bu maçta sarı kart cezalısı Holmen ile sakat olan Meha forma giyemeyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.