Kartal korkmuyor

Kartal korkmuyor

Pazar günü deplasmanda Sivasspor ile karşı karşıya gelecek olan Konyaspor, deplasmanda oynayacak olmasına rağmen rakibinden çekinmiyor. Yeşil-beyazlıların tek düşüncesi bu maçı kazanmak

Konyaspor’da, Sivasspor maçının hazırlıkları 3 puan parolasıyla devam ediyor. Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında, 12 Aralık Pazar günü deplasmanda, 12 puanla düşme hattında yer alan  Sivasspor ile karşılaşacak Konyaspor'da antrenmanlar oldukça neşeli geçiyor.. Bir günlük izinin ardından çalışmalara başlayan yeşili-beyazlı taktımın önceki akşam gerçekleştirdiği günün ikinci antrenmanına salonda çalışan Murat Tosun katılmazken, Erdinç Yavuz ve Mehmet Sedef takımdan ayrı çalıştı.
Kartallar, dün de öğle saatlerinde teknik-taktik çalışması yaptı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 3 takıma ayrılan oyuncular dönüşümlü olarak çift kale maç oynadılar. Başkan Bahattin Karapınar ve bazı yöneticilerinde izlediği antrenman açma-germe hareketleriyle tamamlandı. Yeşil-beyazlılar bugün de taktik ağırlıklı antrenman yaparak Konya’daki hazırlıkları tamamlayacaklar.. Kartallar, Sivas’a yadın sabah gidecekler ve Büyük otelde kampa girecekler.. Temsilcimizde Sivasspor maçının hazırlıkları Cuma ve Cumartesi günü Sivas’ta gerçekleştirilecek iki antrenmanla tamamlanacak.
KUTLU: KALICI KAYNAKLAR LAZIM
Başkent Üniversitesi Konya Hastanesi Genel koordinatörü Prof. Dr. Abdurrahman Kutlu ve beraberindeki heyet, Konyaspor başkanı Bahattin Karapınar'ı ziyaret etti. Takımın Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yaptığı antrenman sırasında gerçekleşen ziyarette Konyaspor'un son durumu hakkında bilgi alan Kutlu, Konyaspqor’a tüm Konya şehrinin destek vermesi gerektiğini belirterek, kulübün kalıcı gelir kaynaklarına sahip olması gerektiğini savundu..
Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte önceki akşamki antrenmanı izleyen Prof. Dr.  Abdurrahman Kutlu, takımın son durumu hakkında başkan Karapınar'dan bilgi aldı.
"Konyaspor'un bu sezon ligde kalması, gelecek yıllarının kurtulması anlamına geliyor" diyen başkan Bahattin Karapınar, sözlerini şöyle sürdürdü. "Şampiyon olarak Süper Lig'e çıktığımızda geçmiş yıllardan da gelen bir borç yükü vardı. Ama bu borç yükünü yarı yarıya azalttık, ancak bu konuda Konya şehrinden arzu ettiğimiz ve beklediğimiz maddi desteği göremedik. Her şeye rağmen yılmadan yolumuza devam ediyoruz. Sezonun ilk yarısının tamamlanmasına 2 maçımız kaldı. Bu maçlardan da en iyi sonuçlarla ayrılarak Konyaspor'u ikinci yarıya en iyi şekilde hazırlamak istiyoruz. Bu konuda takımımızın takviye edilmesi adına çalışmalarımız var. İyi bir hazırlık döneminin ardından sezonun ikinci yarısında daha başarılı olacak bir Konyaspor izlettireceğimizin sözünü verebiliriz. Ama bu noktada tüm Konya şehrinin desteğine ihtiyacımız var. Konyaspor, Konya için önemli bir tanıtım aracı. Bunu en iyi şekilde kullanabilmek ve başarılı olmakta birlik beraberlikten geçer.."
Konyaspor'un tüm şehir adına önemli bir değer olduğunu belirten Başkent Üniversitesi Konya Hastanesi genel koordinatörü Prof. Dr. Abdurrahman Kutlu, ise ziyarette şu açıklamayı yaptı. "Bu konuda başarı isteniyorsa şehrin destek vermesi gerekir. Bununla birlikte Konyaspor Kulübünün çok ciddi anlamda kalıcı ve sürekli gelir getirecek menkullere de sahip olması lazım. Herkes üzerine düşeni bir sorumluluk olarak görür ve yerine getirirse önümüzdeki yıllarda maddi anlamda da güçlü bir yapıya sahip olacak Konyaspor'un ligde kalma değil de daha farklı hedefler peşinde koşacağına inancımız tam.."
Başkent Üniversitesi Konya Hastanesi genel koordinatörü Prof. Dr. Abdurrahman Kutlu'nun, Konyaspor başkanı Bahattin Karapınar ve yönetim kurulu üyelerini kapsayan ziyaretinde, Hastane Müdürü Mehmet Özen ve Mali işler Müdürü Abdullah Aybil de hazır bulundu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.