Kartal Kasımpaşa önünde

Kartal Kasımpaşa önünde

Konyaspor bugün İstanbulda, ligde son sırada yer alan Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Recep Tayyip Erdoğan stadında oynanacak ve saat 15.00de başlayacak maçta Koray Gençerler düdük çalacak

Konyaspor bugün İstanbul deplasmanında, ligde son sırada yer alan Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Recep Tayyip Erdoğan stadında oynanacak ve saat 15.00’de başlayacak maçta Koray Gençerler düdük çalacak. TV’den naklen yayınlanacak karşılaşmada, Gençerler’in yardımcılıklarını Volkan Narinç ve Mustafa Sönmez yaparken, maçın dördüncü hakemi Mehmet Efe.
Ligde, son haftalardaki çıkışıyla dikkat çeken ve oynadığı futbolla rakiplerine gözdağı veren yeşil-beyazlı takımda, Kasımpaşa maçı hazırlıkları da 3 puan parolasıyla yapıldı. Takımda, sakatlığı iyiye giden, ancak tam hazır olmayan Mehmet Batdal ve antrenman eksiği bulunan Erdinç dışında eksik yok. Konyaspor teknik adamlarının, son haftalarda çok iyi bir performans gösteren 11’i bu maçta da bozmayacakları ileri sürüldü.
Kasımpaşa maçının, Konya’da hazırlıklarını önceki gün Atatürk Stadı 1 Nolu sahada yapılan taktik antrenmanıyla tamamlayan Kartallar, dün sabah uçakla İstanbul’a giderek Sürmeli otelde kampa girdiler. Taktik antrenmanında, hafif sakatlığı bulunan Veli Acar yürüyüş yaptı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman taktik çift kale maç ve açma-germe hareketleriyle tamamlandı. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen çalışmada tüm futbolcuların oldukça hırslı ve neşeli oldukları bildirildi. Antrenmanı bazı yöneticilerde izleyerek futbolcuları yalnız bırakmadılar.
Spor Toto Süper Ligin 31. haftasında, üst üste iki deplasmana maçından ilkinde bugün Kasımpaşa ile karşılaşacak Konyaspor’da, hazırlıklar dün saat 11.30’da İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un Yenikapı tesislerinde yapılan antrenmanla tamamlanarak futbolcular maç saatini beklemeye çekildi. 
Konyaspor’un 18 kişilik Kasımpaşa maçı kadrosunda şu oyuncular bulunmakta. Mariusz Pawelek, Ercüment Kafkasyalı, Mahamoudou Kere, Kamil Zayatte, Alvaro Mejia Perez, Mehmet Sedef, Hakan Aslantaş, Veli Acar, Adnan Güngör, Ertuğrul Arslan, Musa Çağıran, Peter Grajciar, Mehmet Batdal, Marcin Robak, Gökhan Emreciksin, Ali Dere, Serkan Şahin, Emre Yüksektepe.
Ligde kalan 4 maçını da kazanarak sezonu tamamlamayı amaçlayan Konyaspor, Kasımpaşa karşısında muhtemelen şu 11 ile mücadele edecek: Pawelek-Hakan, Kamil Zayatte, Perez, Mehmet Sedef-Gökhan Emreciksin, Ertuğrul, Adnan, Musa, Ali Dere- Robak. Konyaspor ile Kasımpaşa, bugün 4. kez karşı karşıya gelecekler. İki takım arasında daha önce oynanan 3 maçta eşitlik var. Dahası, bir maçı Konyaspor, bir karşılaşmayı Kasımpaşa kazanırken, bir maç ise berabere bitti. Manisa bölgesi hakemi Koray Gencerler ise, Kartal’ın bu sezon ilk maçına çıkacak. Gencerler geçen yıl Bank Asya 1. ligde, Konya’da oynanan ve 1-1 berabere sonuçlanan Rizespor maçında düdük çalmıştı.
MEHMET SOYLU’YA 15 GÜN HAK MAHRUMİYETİ
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Trabzonspor’a 60 bin TL ceza verdi. PFDK’nın toplantısının ardından görüşülen dosyalar ve verilen cezalar açıklandı. Buna göre, Konyasporlu yönetici Mehmet Soylu, 15 Gün Hak Mahrumiyeti cezası verdi. Eskişehirspor maçındaki taraftar olayları nedeniyle 10 bin, bu maçta oyuncu kriterlerine uyulmaması nedeniyle de 50 bin olmak üzere bordo-mavili ekibe toplam 60 bin TL ceza verildi. Bucaspor-Fenerbahçe maçındaki taraftar olayları nedeniyle Fenerbahçe’ye 20 bin, Bucaspor’a ise 10 bin, Beşiktaş maçında takım halinde sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle Konyaspor’a 8 bin 750 ve Bursaspor maçında taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle Manisaspor’a 10 bin TL ceza uygulandı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.