Kartal, Karşıyaka önünde

Kartal, Karşıyaka önünde

Konyaspor, Bolu kampında ilk hazırlık maçını bugün Karşıyaka ile oynayacak

Konyaspor, Bolu kampında ilk hazırlık maçını bugün Karşıyaka ile oynayacak. Lig hazırlıklarını Bolu Koru motelde gerçekleştirilen kampla sürdüren yeşil-beyazlılarda hazırlıklarda devam ediyor. Önceki gün sabah dinlenen Kartallar, akşam saatlerinde teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde tek çalışma yaptı. Antren8manda Emre Akdağ takımdan ayrı düz koşu yaparken, Erdinç Yavuz takımla birlikte çalıştı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman interval koşular ile devam etti. Dar alanda topla yapılan dayanıklılık çalışmasının ardından antrenman açma-germe hareketleriyle sona erdi.

Konyaspor, dünü ise çift antrenmanla geçirdi. Sabah, otelin sahasında çabukluk ve koordinasyona çalışması yaptı. Emre Akdağ’ın düz koşu yaptığı antrenmanda tüm futbolcuların neşeli oldukları gözlendi. Akşam ise teknik taktik çalışması yapıldı. Kartallar, Bolu kampında ilk hazırlık maçını ise bugün oynayacaklar.. Isparta Davraz kampında Mersin İdmanyurdu ve Antalyaspor ile oynanana maçları aynı sonuçla 2-1 kazanan yeşil-beyazlılar, Bolu kampının ikinci günü İstanbul’da oynanan maçta ise Süperi lig takımlarından Galatasaray’a 6-1 yenilmişti.

Konyaspor ile Karşıyaka arasında bugün Esentepe sahasında oynanacak maç saat 18.00’de başlayacak. Temsilcimizde 5 Ağustos Pazar günü yapılması planlanan maçla ilgili rakip arayışı da sürüyor. Konyaspor Bolu kampında son hazırlık maçını, 7 Ağustos Salı günü Bank Asya 1i lig takımlarından Denizlispor ile yapacak ve kamp 8 Ağustos’ta sona erecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.