Kartal kanatlanıyor

Kartal kanatlanıyor

Konya’daki hazırlıkları dün akşam yapılan taktik antrenmanıyla tamamlayan yeşil-beyazlılar bu sabah uçakla İstanbul’a giderek Holiday İnn otelde kampa girecekler. Karapınar: Puansız dönmeyeceğiz

Ligde 5 ve 3. deplasman maçında, Pazar akşamı Büyükşehir Belediyespor ile oynayacak olan Konyaspor, İstanbul’a bugün uçacak. Konyaspor'da, bu maçın hazırlıklar önceki akşamda taktik antrenmanla sürdü. Teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yapılan antrenmana tedavi olan İbrahm Ege katılmazken, hafif sakatlıkları bulunan Ali Dere ve Kanfory Sylla takımdan ayrı çalıştı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda gruplara ayrılan oyuncular, İstanbul B.Ş.Bld.Spor maçının taktik çalışmasını gerçekleştirdi. Şut çalışmasıyla devam eden antrenman açma-germe hareketleriyle sona erdi.

Konya’daki hazırlıkları dün akşam yapılan taktik antrenmanıyla tamamlayan yeşil-beyazlılar bu sabah uçakla İstanbul’a giderek Holiday İnn otelde kampa girecekler. Yeşil-beyazlı takımda, İstanbul maçının hazırlıkları bugün orada yapılacak ter idmanıyla tamamlanacak ve futbolcular maç saatini beklemek için dinlenmeye çekilecekler.  Kartal’da, sakatlığı devam eden İbrahim Ege dışında eksik yok.. Hafif sakat olan ve takımdan ayrı çalışan Sylla’nın kadroda yer alıp almayacağı dün akşam belli olacaktı. 

KARAPINAR:PUANSIZ DÖNMEYİZ

Her geçen hafta takım olarak istenilen seviyeye gelmeye başladıklarını ve iyi futbol oynadıklarını belirten Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, ligin oturmuş kadrolarından birine sahip İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda oynayacakları karşılaşmadan puansız dönmeyeceklerine inandıklarını söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un Spor Toto Süper Lig'in iyi kadrosuna sahip takımlarından biri olduğunun altını çizen  Bahattin Karapınar, "Oturmuş bir kadroya sahip rakibimiz özellikle byük diye anılan takımlara karşı aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çekiyor. Ama oynadıkları son maçı kaybettiler. Bu nedenle bizimle yapacakları maça daha hırslı hazırlanacaklardır. Bizde sezona iyi başlayamamamıza rağmen oynadığımız son 3 maçta kaybetmedik. 5 puan topladık. Son Bucaspor maçını da kazanmak istiyorduk. Ama o gün için futbol şansının yanımızda olmaması ve biraz da son vuruşlardaki etkisizliğimiz sonucunda bunu başaramadık. Her şeye rağmen haftalar ilerledikçe istenilen seviyeye gelen bir takımımız var. Eksiklerimizi çok çalışarak azalttık. Artık alternatifi bol kadromuzla ligde bundan sonra önemli işler yapmak istiyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi öncelikli amacımız tabili Spor Toto Süper Lig'de kalıcı olabilmek. Bundan sonrası da Konya şehrinin desteğiyle hedefi daha büyük olan bir Konyaspor'u meydana getirebilmek. Bu sebeple 2010-2011 sezonunda ortaya koyacağımız performans bir anlamda Konyaspor'umuzun rotasını belirleyecek. Teknik heyetimiz ve oyuncularımızın çalışmalardaki hırsı ve isteği bizi fazlasıyla memnun ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda oynayacağımız maçtan puansız dönmeyeceğimize inanıyoruz" şeklinde görüş belirtti.

DAVUT ULUS’A TEŞEKKÜR

Öte yandan Konyaspor'un, Pazar günü deplasmanda oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının ulaşım ve konaklama masraflarını karşılayan Konya Çimento Fabrikası'na, Genel Müdür ve aynı zamanda kulüp As Başkanlarından Davut Ulus'a Konyaspor'a verdikleri maddi-manevi destekten dolayı teşekkür edildi.

KARABÜK MAÇI PAZAR SAAT 15.30’DA

Türkiye Futbol Federasyonu, Spor Toto Süper Lig'de 6.hafta oynanacak maçların programını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre; Konyaspor’un iç sahada Kardemir D.Ç.Karabükspor ile yapacağı karşılaşma 26 Eylül 2010 Pazar günü Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu'nda saat 15:30'da başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.